Maatwerk inschrijvingsmodule voor Jansen Event-Sportmanagement

Als je bedrijf groeit, wil je je processen steeds meer stroomlijnen en automatiseren. Convident biedt naast maatwerk websites en -webshops ook oplossingen op vragen voor maatwerk backoffice systemen. Voor Jansen Event-Sportmanagement is er een volledig online inschrijvingssysteem ontwikkeld, voor deelnemers van wielertochten. Online inschrijven voor wielertochten kon al bij Jansen. De betaling verliep online en in de backoffice was een lijst te vinden van inschrijvingen.

Een systeem dat mee kan groeien

Begin 2020 was het tijd voor de volgende stap. Een flexibel inschrijvingssysteem voor deelnemers, waarbij meerdere personen tegelijk ingeschreven konden worden, de inschrijver een eigen klantomgeving kreeg en waarbij persoonlijke kortingen konden worden toegevoegd.

Ilse: “Het moest voor de klant gemakkelijk worden om zich in te schrijven, ze moesten kunnen inloggen, hun inschrijvingen bekijken en op de hoogte gehouden worden van de evenementen”

Het beste voor de klant…

Gemak voor de klanten is belangrijk, maar bij een maatwerk systeem hoort ook een goed beheerders-dashboard. 

Ilse: “Het oude systeem was niet overzichtelijk en werkte niet optimaal. Het was lastig om inschrijvingen te beheren en de status van betalingen te achterhalen. Daarom gingen wij op zoek naar een oplossing.”

… maar ook voor de beheerders!

Daarom moest de beheerdersomgeving worden uitgebreid. Er zijn nu per evenement analytische gegevens beschikbaar, de omzet is inzichtelijk en te vergelijken met vorige jaren en er is een maatwerk sub-systeem ontwikkeld om deelnemers per klasse een eigen startnummer toe te kennen. Deelnemerslijsten en overzichten zijn nu gemakkelijk te exporteren en altijd compleet en up-to-date. 

Ilse: “Voor ons is het overzicht duidelijker, er zijn precieze statistieken en we hoeven minder onnodige administratie te doen.”

Interesse gewekt?

Kortom: een maatwerk inschrijvingsmodule gebouwd op de toekomst, waarop nog vele jaren vertrouwd kan worden. Convident krijgt regelmatig de vraag om te voorzien in een maatwerkoplossing. Ben jij ook op zoek naar verbetering en wil je graag met Convident in contact komen? Dat kan!

Neem contact met ons op.

Sander
Online marketeer