In gesprek met HB personeel: opnieuw een mooie website neergezet

Voor HB personeel, een uitzendbureau gevestigd in Groningen, heeft Convident onlangs een nieuwe website gebouwd. Als Digital Agency werken wij voortdurend samen met verschillende partijen. Hierdoor is het essentieel om na zo’n samenwerking in gesprek te gaan en de werkwijze en output te evalueren. Gelukkig komt hier vaak positieve feedback uit. Zo ook bij HB personeel. Met hen gingen wij in gesprek over hoe zij de samenwerking hebben ervaren en wat zij van de website vinden.

HB personeel

HB personeel is een jong uitzendbureau dat opgericht is in 2019 en bestaat uit twee medewerkers. Echter is er genoeg ervaring aan boord. Gezamenlijk tellen ze meer dan 30 jaar aan ervaring in het samenbrengen van kandidaten en bedrijven. Ze staan bekend om hun enthousiasme en persoonlijke benadering. Iets waar wij bij Convident ook heel blij van worden.

De nieuwe website staat niet enkel in teken van wie en wat HB personeel is, maar dient tegelijkertijd ook als online vacaturebank. Hierdoor kunnen werkzoekenden direct zien wat zij kunnen verwachten.

hb personeel

In gesprek met de klant

Ook met HB personeel gingen we na de samenwerking in gesprek. Hierbij kwam vooral aan bod hoe zij de samenwerking ervaren hebben, maar ook wat zij van het eindresultaat vinden.

Een persoonlijke benadering met korte lijntjes is iets waar zowel HB personeel, als Convident veel waarde aan legt. Dit kwam dan ook naar voren toen wij vroegen wat zij van de samenwerking vonden. “Er wordt gekeken naar wie je bent en wat je wil uitstralen. Hier wordt ook in het design rekening mee gehouden.” aldus Tom Havinga, één van de eigenaren van HB personeel.

Het mooiste aan de website beschreef hij in een woord als frisheid. “We hebben veel complimenten ontvangen van mensen die zeiden dat de website er fris uit ziet. Zelf zien we dat over alles nagedacht is. Zoal voor werkzoekenden, als voor onze opdrachtgevers/klanten vinden wij dit een erg mooi visitekaartje.”. Ook krijgen ze vaker de vraag of ze onlangs gestart zijn of dat ze al een aantal jaar meedraaien. Als zij vervolgens vertellen dat het een relatief jong bedrijf is, wekt dit verbazing op: “Dat is niet af te lezen aan de professionele uitstraling van de website.”. 

Daarnaast waren ze erg te spreken over de functionaliteiten. Zo is er voor HB personeel een website op maat gemaakt, waarbij bijvoorbeeld vacatures op website eenvoudig overgezet kunnen worden naar hun social media kanalen. Daarnaast zijn ze erg enthousiast over de optie die het mogelijk maakt om in de back-end een ‘top vacature’ weer te geven. Hierdoor kunnen zij vacatures uitlichten waarvan ze denken dat deze perspectief en carrièremogelijkheden bieden.

Benieuwd naar hoe de nieuwe website van HB Personeel eruit ziet? Neem dan zelf een kijkje via onderstaande link:

https://www.hbpersoneel.nl/
Home HB personeel

Van positieve feedback als deze worden wij zelf ook enthousiast en gedreven. bouwen we binnenkort net zo’n mooie website voor jouw bedrijf? Neem snel contact op en dan bespreken we vrijblijvend wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact met ons op.

Sander
Online marketeer