Hoe zorgt Convident voor een duurzaam werkklimaat?

De ‘war for talent’ is nog niet voorbij! Tot op de dag van vandaag is er een ongekende krapte op de arbeidsmarkt. In het vierde kwartaal van 2021 waren er volgens het CBS 105 openstaande vacatures per 100 werklozen. Het is voor organisaties moeilijk om talent aan te trekken. Naast het vinden van nieuw talent is het ook belangrijk om het huidige talent binnenboord te houden. Maar hoe doen we dat bij Convident? Het is van belang om een duurzaam werkklimaat te creëren waarin medewerkers niet weg willen, en beter nog, de kartrekkers zijn voor anderen om aan te sluiten!

Blije medewerkers geven high five

Wat is een duurzaam werkklimaat?

Een duurzaam werkklimaat is enerzijds gericht op het voorkomen van situaties die een negatief werkklimaat creëren, zoals ongewenst gedrag, agressie en te veel fysieke belasting. En anderzijds gaat het om het stimuleren van aspecten die een positief werkklimaat opleveren, zoals persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en de betrokkenheid van medewerkers.

Hoe zorgen wij voor een duurzaam werkklimaat?

Wij zorgen voor een duurzaam werkklimaat door de medewerkers voorop te stellen, want wanneer je goed bent voor je medewerkers resulteert dit in blije klanten en partners. Bij Convident is er een hechte bedrijfscultuur die persoonlijk en informeel is. Dit wordt onderstreept door onze employee stories. Je kunt altijd met vragen bij collega’s terecht en samen werken we aan oplossingen voor onze klanten.

Hoe zorgen we bij Convident voor blije medewerkers? We regelen wekelijks lunches, hebben wekelijkse borrels en organiseren ieder kwartaal te gekke teamuitjes. En naast alle gezelligheid is er natuurlijk meer! Als medewerker bij Convident staan we ook stil bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo is er de mogelijkheid om intern verder opgeleid te worden, kun je thuis of op kantoor werken, krijg je een salaris passend bij jouw niveau en wordt er aan de hand van KPI’s gekeken naar je persoonlijke doelen.

Convident is blij met jou als medewerker en wil ook dat jij als medewerker blij bent met Convident!

Convident champagne met glazen

Medewerkers aan het woord

Cas is inmiddels alweer vijf jaar werkzaam bij Convident en is er dus al vanaf het prille begin bij. Maar wat maakt Cas zo enthousiast om al vijf jaar werkzaam te zijn bij Convident? “Ik vind het heel erg fijn dat je bij Convident de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen functie vorm te geven en waar je graag naartoe zou willen. Ook vindt er elke maand een evaluatie plaats waarbij iedereen input kan leveren en hier ook altijd wat mee gedaan wordt. Daarnaast vindt er veel informeel overleg plaats, worden nieuwe medewerkers of stagiaires overal bij betrokken en hebben we leuke borrels. Kortom: er is een open werkomgeving met weinig hiërarchie en waar iedereen op zijn/haar plek is.”

Ook Sander is enthousiast: “Je kunt als medewerker veel zelf inbrengen, zowel binnen Convident als voor klanten. Een voorbeeld hiervan is dat je kunt meedenken over de strategie. Convident is altijd in ontwikkeling, volgt de laatste trends en is aan het experimenteren met nieuwe technieken en functionaliteiten. Je wordt uitgedaagd door doelstellingen te behalen en je te blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van een cursus. Naast het werken wordt er ook gezorgd voor gezelligheid door onder andere het organiseren van teamuitjes en gezamenlijke lunches.”

Wil jij ook fan worden van Convident? Kom aan boord bij ons team en vind hier de vacature die bij je past!


Chris
Online marketeer