Het team

h

Rick Dreise

Directeur algemene zaken

Rick is founder en mede eigenaar van Convident. Hij is directeur algemene zaken, waarmee zijn rol direct beschreven is: het wel en wee van de organisatie. Je kunt Rick benaderen voor algemene en commerciële zaken binnen Convident. Hij wordt het meest enthousiast van ondernemen en sparren met collega ondernemers. Rick wordt convident van leuke dingen doen met vrienden, mooie reizen maken en (snelle) auto’s. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rick op.

Extra achtergrond informatie?

h

Rutger van de Griendt

Directeur operationele zaken

Rutger is founder en mede eigenaar van Convident. Hij spart met klanten en zorgt dat Convident operationeel draait. Je kunt Rutger benaderen voor een goed gesprek over jouw idee, project of website. Hij wordt het meest enthousiast van het neerzetten van een online concept samen met de klant. Rutger wordt convident van sporten, series kijken en lekker eten. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rutger op.

Extra achtergrond informatie?

h

Jacco Appeldoorn

Designer & webdeveloper / projectmanager

Jacco beheert onze projecten vanaf de getekende offerte tot en met de oplevering. Ook nadat het project is opgeleverd kun je Jacco benaderen voor vragen of gewoon een goed gesprek. Hij wordt het meest enthousiast van leuk klantcontact en een project waar hij samen met de klant tot een goed eindresultaat komt. Jacco wordt helemaal convident van het bakken van een lekker brood en Max Verstappen die z’n auto niet in de muur parkeert. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Jacco op.

h

Manuel Schreuder

Designer & webdeveloper

Manuel houdt zich bezig met ontwerpen en bouwen van websites. Je kunt Manuel benaderen voor informatie over jouw website of ontwerp. Hij wordt het meest enthousiast van het eindresultaat en als de klant tevreden is met de nieuwe website. Dat maakt hem ook weer blij! Manuel wordt convident van een avondje Netflix, bezig zijn in en om het huis en een potje shithead in de pauze. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Manuel op.

h

Marthijs Wijngaarden

Online marketeer

Marthijs gaat graag met je in gesprek over de promotie van je organisatie. Je kunt Marthijs benaderen voor de online groei van jouw bedrijf via zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren in zoekmachines (SEA). Hij wordt het meest enthousiast van een sterk en mooi linkprofiel, gebruiksvriendelijke websites en hoge conversieratio’s. Marthijs wordt convident van geschiedenis, andere mensen leren kennen en wanneer het Nederlands Elftal van Duitsland wint. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Marthijs op.

h

Sander Kooi

Junior Online Marketeer

Sander houdt zich voornamelijk bezig op het gebied van SEO en wil zich graag verder ontwikkelen in dit vakgebied. Ook wil hij graag meer te weten komen over SEA. Sander wordt het meest enthousiast van tevreden klanten en stijgende bezoekersaantallen op een website. Sander wordt convident van een goede serie of een relaxed dagje strand. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Sander op.

h

Kris Procee

Full-stack developer

Kris is onze full-stack developer. Hij houdt zich bij Convident bezig met het programmeren van custom web en app technieken. En maakt dit grafisch ook nog eens krachtig op. Van vormgeving tot back-end code, Kris is een allround software ontwikkelaar die brede kennis heeft. “Bij Convident leer ik bijna elke dag wel iets nieuws of ik ben de persoon die met iets nieuws komt aanzetten”. De manier van werken inspireert Kris om op ieder gebied telkens weer zijn grenzen te verleggen. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Kris op.

h

Robert Oosterloo

Support / back-end developer

Robert houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen en coderen van custom websites. Hij wordt het meest enthousiast van het gebruiken van de nieuwste technieken en het implementeren van de nieuwste trends binnen de websites van Convident. Ook wordt hij blij van een goed gestructureerde code. Robert wordt convident van het leren over geschiedenis door middel van documentaires. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Robert op.

h

Cas Klamer

Allround support / back-end developer

Cas houdt zich bezig met het programmeren van nieuwe functionaliteiten in websites en webshops en het onderhouden daarvan. Je kunt Cas benaderen voor technische of supportgerelateerde vraagstukken. Hij wordt het meest enthousiast van mooie en gebruiksvriendelijke maatwerk-implementaties. Cas wordt convident van fotografie, dronevliegen en gezelligheid. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Cas op.

h

Kevin Schreuder

Junior web & app ontwikkelaar

Kevin maakt apps en custom webapplicaties. Hij wordt het meest enthousiast van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en van het bouwen van uitdagende applicaties. Kevin wordt convident van nieuwe technologie ontdekken en deze toepassen op zijn projecten. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Kevin op.

h

Kars Valkema

Junior online marketeer

Kars is als vierdejaars student Commerciële Economie bezig aan zijn afstudeerstage bij Convident. Tijdens zijn stage schrijft hij een plan voor het op de markt brengen van verlofapp Haaer. Hij wordt het meest enthousiast van het ontwikkelen van een strategie om Haaer tot een succes te maken. Kars wordt convident van een keer wel in de basis staan met voetbal en de derde helft. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Kars op.

© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden