Het team

Rutger van de Griendt

Directeur operationele zaken

Rutger is founder en mede eigenaar van Convident en heeft vanuit zijn functieprofiel de titel directeur operationele zaken. Daarin coördineert Rutger o.a. de werkzaamheden en stuurt medewerkers aan bij de lopende projecten. Ook beheert en controleert hij de administratieve kant van onze organisatie met strakke hand. Hij zorgt ervoor dat projecten soepel lopen en brengt helderheid in de taakverdeling en processen. Rutger gaat graag in gesprek met ondernemers en neemt regelmatig tijdelijk de positie in van hun persoonlijke (online)marketing medewerker. Vanuit dit perspectief ontstaan vaak hele nieuwe ideeën en creatieve concepten. Naast de gesprekken met klanten is Rutger samen met Rick druk bezig met de ontwikkeling van de organisatie. Ook als bedrijf maakt Convident een ontwikkeling door en dit vereist continue aansturing. De groei van de onderneming, de positieve reacties van onze klanten en ons team zorgt ervoor dat Rutger met trots en vol vertrouwen naar de toekomst van Convident kijkt. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rutger op.

Extra achtergrond informatie?

Rick Dreise

Directeur algemene zaken

Rick is founder en mede eigenaar van Convident! Rick is directeur algemene zaken, waarmee zijn rol direct beschreven is: Het wel en wee van de organisatie. Van aanjager, new business, commerciële zaken, operationele activiteiten tot en met de strategie van de onderneming. Rick wil steeds nieuwe impulsen aan het bedrijf toevoegen. Eén van de mooiste dingen vind hij om de opgedane kennis en ervaring in de internetbranche over te brengen naar andere ondernemers en om mee te denken met hun organisatie. Daarnaast geeft het succesvol verbinden van ondernemers die iets voor elkaar kunnen hem een enorme boost.
“We doen het samen, de kracht van onze organisatie zit hem in onze persoonlijke aanpak en de korte communicatielijnen. We maken als bedrijf mooie stappen, echter maak ik me altijd hard voor vernieuwingen en verbeteringen in onze organisatie”. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rick op.

Extra achtergrond informatie?

Rowan van Wijk

Online marketeer

Rowan is onze online marketeer. Rowan gaat graag met je gesprek over de promotie van je organisatie. Met zijn online vak specialisme gericht op SEA en SEO, laat hij jouw bedrijf online verder groeien! Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Rowan op.

Jacco Appeldoorn

Designer & webdeveloper / projectmanager

Jacco is webdeveloper en projectmanager bij Convident. Hij onderhoudt nauw contact met de klanten tijdens het ontwerpproces en komt zo samen met de klant tot het beste resultaat. Het meeste voldoening haalt hij uit het feit dat wanneer een website opgeleverd wordt en deze direct (zichtbaar) resultaten boekt. Bijvoorbeeld op het gebied van conversie en een krachtig online bereik. Tijdens de overdracht c.q. CMS training die een klant standaard bij Convident krijgt, denkt Jacco alweer vooruit en adviseert hij graag over de volgende stap betreft hosting, onderhoudvindbaarheid of je totale verdienmodel. De wereld van webdesign staat nooit stil en hij vindt het dan ook te gek om alle ontwikkelingen te volgen. Deze kennis brengt hij vol passie in bij Convident en haar klanten. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Jacco op.

Kris Procee

Full-stack developer

Kris is onze full-stack developer. Hij houdt zich bij Convident bezig met het programmeren van custom web en app technieken. En maakt dit grafisch ook nog eens krachtig op. Van vormgeving tot back-end code, Kris is een allround software ontwikkelaar die brede kennis heeft. “Bij Convident leer ik bijna elke dag wel iets nieuws of ik ben de persoon die met iets nieuws komt aanzetten”. De manier van werken inspireert Kris om op ieder gebied telkens weer zijn grenzen te verleggen. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Kris op.

Manuel Schreuder

Designer & webdeveloper

Manuel is onze creatieve man op gebied van grafisch vormgeven. Van diverse multimedia-uitingen zoals WordPress websites, Bootstrap websites, illustraties, logo’s, huisstijlen tot en met jou visitekaartje. Hij werkt graag samen met zijn Convident teamgenoten, om elkaar te kunnen versterken en van elkaar te kunnen leren. Klantcontact gaat hij niet uit de weg en hij wil er alles aan doen om de klant zo tevreden mogelijk te stellen. Dit maakt hem een ideale meedenkende sparringspartner voor jouw project. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Manuel op.

Cas Klamer

Allround support / back-end developer

Als allround support medewerker en back-end developer houdt Cas zich voornamelijk bezig met het programmeren van (nieuwe) functionaliteiten in websites, webshops en apps. Het support en back-end team neemt dagelijks een essentiële en onmisbare taak op zich. Zo is Cas eerste aanspreekpunt bij Convident klanten met een hostingspakket en/of een onderhoudspakket. Bestaande of nieuwe relaties die technische of supportgerelateerde vraagstukken hebben, pakt Cas tevens als eerste aanspreekpunt op. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Cas op.

Robert Oosterloo

Support / back-end developer

Als support medewerker en back-end developer houdt Robert zich voornamelijk bezig met het monitoren van bugs, het updaten van technieken en het ontwikkelen van extra functionaliteiten in websites, webshops en apps. Convident wil hun klanten optimaal te bedienen. Iedere medewerker is daarin een belangrijke schakel in het geheel, waarbij het support en back-end team een onmisbare dagelijkse taak op zich neemt. Door een intense samenwerking met andere afdelingen, zorgt Robert ervoor dat het opgeleverde resultaat ook precies is wat de klant voor ogen heeft. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Robert op.

Miriam Venema

Junior webdeveloper

Miriam is een enthousiaste dame op gebied van vormgeving en webbouw. Van webdesign tot en met het ontwikkelen van sites en shops in WordPress CMS. Miriam is zeer gedreven om alles in haar vakgebied te leren en draagt dit graag over aan haar teamgenoten. We kunnen haar met recht een leergierige junior developer noemen die altijd streeft naar ontwikkeling en progressie. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Miriam op.

Kevin Schreuder

Junior web & app ontwikkelaar

Kevin is web & app ontwikkelaar. Een stille kracht op de achtergrond, maar vanaf de start van absolute meerwaarde. Van front-end websites tot het coderen en programmeren van apps! Kevin is een zeer prettig persoon is om mee te werken. Hij is vaardig, analyserend maar bovenal een zeer talentvol en betrokken persoon voor onze web en app afdeling. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Kevin op.

Remi Thüss

Junior webdeveloper

Remi is een spontane webdeveloper. Van vormgeving, front-end tot het coderen en programmeren! Remi is zeer gedreven om alles in zijn vakgebied te leren. We kunnen hem met recht een leergierige junior developer noemen die altijd streeft naar ontwikkeling en progressie. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Remi op.

Fiona van Wattum

Junior online marketeer

Fiona is verantwoordelijk voor het opzetten van campagnes, content marketing, landingspagina’s neerzetten en linkbuilding. Als online marketeer bij Convident gaat ze graag het gesprek aan over de promotie van je organisatie. Ze bedenkt en lanceert samen met de klant aantrekkelijke SEA en SEO campagnes, die ze tevens met en voor de klant beheert. Kennis maken of in gesprek? Neem contact met Fiona op.

© 2014 - 2019 Copyright - Convident Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen.