Header bedrijfsvideo Convident live!

Effectieve samenwerking

Heb je hem al gezien? De nieuwe video header van Convident staat sindskort online. Niels Colijn van Colijn Media heeft in samenwerking met Convident, en in het bijzonder Jacco Appeldoorn, de nieuwe bedrijfsvideo neergezet. Niels: “Ik heb mijn uiterste best gedaan een mooi resultaat neer te zetten. Door tijdens het project duidelijk te blijven communiceren en de wensen goed op te nemen zijn we samen aan de slag gegaan om mooie beelden te schieten van het bedrijf. Convident heeft in het verleden al eens beelden laten maken met een drone, die natuurlijk niet mochten ontbreken in de video die ik voor Convident heb mogen maken. Ik ben trots op het eindresultaat”.

 

Het belang van een promotievideo

“Een promotievideo laten maken voor commercieel gebruik kan een zeer positieve werking hebben op het imago van je bedrijf. Door een goede impressie in beeld te brengen confronteer je de bezoeker met jouw product of dienst. Voor Convident heb ik een header video mogen realiseren om de eerste indruk van de bezoeker te verbeteren. Met een duidelijke impressie van het pand, personeel en locatie weet de bezoeker of klant direct met wat voor soort bedrijf deze te maken heeft”, aldus Niels.

Ook Rick Dreise, mede eigenaar van Convident, is zeer content met het resultaat wat Colijn Media heeft neergezet. “Naast het feit dat we trots zijn op ons bedrijf, hebben we ook steeds meer vaste klanten in het midden- en hoogsegment. Daarbij past een video met o.a. onze web- en app dienstverlening, waarbij we bewust voor een video impressie hebben gekozen. We zijn zeer tevreden met de weergave”, aldus Rick Dreise van Convident.

 

Herkenbaarheid 

Bij het maken van een promotievideo is het belangrijk dat je herkenbaar bent. Om dit doel te behalen zijn simpele dingen zoals koffiekopjes met een logo of slogan van essentieel belang. Onbewust slaan we deze informatie op in ons achterhoofd en wanneer we jouw logo of slogan op een ander moment weer voorbij zien komen denken we vaak terug aan het koffiekopje of andere merkdrager uit de video.

Het personeel speelt ook een belangrijke rol bij de herkenbaarheid van je video. Staan alle personeelsleden bijvoorbeeld op je website? Dan is de kans groot dat deze in de video herkend gaan worden door de kijker. Door je herkenbaarheid te vergroten bouw je automatisch een stukje vertrouwen op met de klant of bezoeker.

Meer informatie ontvangen over het maken van een promotievideo?

Neem hier gerust contact met ons op.

 

 

Jacco Appeldoorn

Front-end developer | Project manager | HTML en CSS zijn helemaal z'n ding, kan WordPress CMS wel dromen.

 
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image