HBO-ICT Software Engineering Student Joeri over zijn stagetijd bij Convident

Dirk-Jan
Projectmanager

Al met al een hele leuke stageplek die ik iedereen zou aanraden!

Tijdens mijn stage ligt de focus vooral op het uitbreiden van de Haaer Verlofapplicatie dat door de Hanze vervolgens als stageopdracht zal worden beoordeeld. Daarnaast is er ook nog eens veel vrijheid om mee te werken aan klantprojecten en ben je ook echt onderdeel van het team. Daardoor zal je niet alleen met Laravel werken, maar bijvoorbeeld ook met Vue.js en Angular. Een zeer veelzijdige stage dus!

Iets wat mij erg goed bevalt is dat je binnen Convident veel verantwoording krijgt, je mag en kan heel veel. Met deze mogelijkheid komt ook veel vrijheid om vervolgens je kennis toe te passen, maar juist ook te verbreden. Is er iets onbekend, zoek het uit of vraag om hulp. Daarnaast zal er ook om je mening/kennis worden gevraagd, wanneer dat kan, om mee te helpen bij het oplossen van problemen.

Ben je nou ook opzoek naar een toffe stageplek waar je als volwaardig medewerker meewerkt aan onze projecten en ook nog eens ontzettend veel leert? Dat kan! Vanaf september zijn wij weer druk opzoek naar nieuwe stagiairs die ervaring op komen doen binnen ons werkveld. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw stageperiode te bespreken of bekijk onze stage vacatures!