Groninger onderneming CC Diagnostics wint Jonge Ondernemingsprijs

De afgelopen maanden stonden in het teken van de Jonge Ondernemingsprijs. Vol trots heeft dat voor Convident geresulteerd in een schitterende halve finale plek! Gisteravond heeft ondernemer Nutte van Belzen van CC Diagnostics de Jonge Ondernemingsprijs 2019 gewonnen. Dit is bekend gemaakt tijdens de verrassende finaleshow in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

Elk jaar strijden jonge ondernemers uit Friesland, Groningen en Drenthe voor de felbegeerde award. Aan de award hangen extra prijzen, zoals een exclusieve masterclass ter waarde van € 2.500,00, een adviestraject van Flinc, een lidmaatschap van JNO, een advertentiepagina in Noordz en natuurlijk eeuwige roem. Acht jonge ondernemers strijden elk jaar om de titel ‘Jonge Ondernemingsprijs van het Noorden’. Rick Dreise heeft Convident vertegenwoordigd met o.a. een videopitch, een uitdagende bustour, workshops en een sharktank pitch voor de jury. Dit heeft geleid tot een plek bij de laatste 8 bedrijven! 

Arts als ondernemer, een bijzondere combinatie.

De jury, bestaande uit zakelijke professionals, waren unaniem over de uitslag. “Alle finalisten zijn uniek en goed in wat ze doen. De reden dat wij Nutte van Belzen de winnaar vinden is onder andere dat hij tijdens zijn studie begonnen is met ondernemerschap. Hij is zowel arts als ondernemer, een bijzondere combinatie. Hij heeft een test ontwikkelt die 33% minder fouten maakt in het snel en effectief aantonen van baarmoederhalskanker. Dit kan in Europa leiden tot een besparing van minstens 360 miljoen euro. Nutte heeft zeer goed inzicht in zijn kwaliteiten en eigenschappen en heeft de juiste mensen om zich heen weten te verzamelen om dit te realiseren.”, aldus juryvoorzitter Jelmer Spijksma van Or-Quest.

Jonge ondernemers uit Friesland, Groningen en Drenthe kunnen zich al inschrijven voor de Jonge Ondernemingsprijs 2020 via www.jongeondernemingsprijs.nl. En vanuit onze eigen ervaring met de Jonge Ondernemingsprijs raden we dat absoluut aan om te doen!