Groningen duurzaamste stad

Comfortabele leefomgeving voor iedereen

Zowel door bewoners- als bezoekers wordt de stad als positief ervaren wat betreft duurzaamheid, en daarbij de omgeving. Denk hierbij aan ons prachtige plantsoen, of de mooie natuur aan de zuidkant van de stad. Steeds meer mensen zorgen voor een groenere tuin. Dit is fijn voor dieren, en zorgt voor een betere afvoer van regenwater. Ook is het de bedoeling dat alle winkels in de toekomst alleen nog bevoorraad gaan worden d.m.v. schone voertuigen. Wat ook nog even gezegd moet worden is dat Groningen een echte fietsstad is. In 2018 stonden we in de top 10 beste fietssteden van Nederland. Onze ‘groene’ voertuigen dragen bij aan een comfortabele leefomgeving.

Veel initiatief vanuit inwoners en ondernemers

Veel inwoners en ondernemers zetten zich in voor een duurzame stad. Ook Convident wil graag een bijdrage leveren aan de stabiliteit van de samenleving waarin we samen werken. We richten ons regelmatig op diverse duurzaamheidsprojecten, en ondersteunen minimaal 2 projecten op jaarbasis. Groningen beschikt over vele ondernemingen die zich inzetten als het gaat om duurzaamheid. Ook de inwoners nemen duurzaamheid serieus. Mensen besparen op energielasten, wekken zelf energie op, en ( wat ook steeds populairder lijkt te worden) ze verbouwen groente in hun eigen moestuin. Groningen beschikt inmiddels over tientallen locaties verspreidt over de stad.

 

 

Convident staat voor duurzaam                           

Vindbare websites met moderne designs       

Maar we willen anderen ook laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

 

© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden