Groen, duurzaam, en milieubewust: Zonnepanelen op het dak van Convident

Bij Convident vinden we groen, duurzaamheid, en milieu belangrijk. Daarbij hoort ook duurzaam ondernemen. Daarom zijn we verheugd over de aanschaf van onze nieuwe zonnepanelen. Dit project is tot stand gekomen in combinatie met onze verhuurder.

Convident gaat voor groen

Of het nu gaat om het bouwen van een website, het ontwikkelen van een webshop- of applicatie, overal is energie voor nodig. Wij vinden het van belang dat wij ons bedrijfsrendement combineren met de bescherming van het milieu. En een klein stukje kunnen bijdragen aan de stabiliteit van onze samenleving. Met de aanschaf van zonnepanelen dragen wij een steentje bij aan een schoner leefgebied, en besparen we energie.

Wat doen zonnepanelen nou eigenlijk precies?

Een zonnepaneel zet de energie van onze prachtige zon om in elektriciteit. En daar zijn wij blij mee, want dit is een vorm van duurzame energie. Zelfs op een bewolkte dag ‘geeft’ de zon ons energie. De panelen op het dak van Convident vangen de zonnestralen en hun energie op, en een speciale omvormer zorgt ervoor dat het bruikbare elektriciteit wordt. Zonne- energie is een vorm van ‘schone’ energie, waarmee je kunt besparen op je energielasten.

Duurzaam ondernemen

Of het nu privé is of zakelijk, je kunt veel profijt hebben van zonne-energie, en op deze manier je steentje bijdragen aan het milieu. Zonnepanelen zijn zeker in het begin een investering in je onderneming. Maar het is een duurzame investering, en je bespaart op je energiekosten. Het is goed voor het klimaat, en als zonnepanelen energie opwekken zorgt dit voor minder co2 uitstoot. Het gebeurd dat zonnepanelen stroom produceren op een moment dat er binnen je onderneming geen stroom wordt verbruikt. Het mooie hiervan is dat de stroom dan naar het elektriciteitsnet gaat. Het energiebedrijf verrekent dit. Ook kun je als bedrijf in aanmerking komen voor subsidies en btw terugvragen. Dit geld kun je vervolgens weer investeren in iets anders voor je onderneming. Wij willen anderen laten zien dat duurzame winst voor het grijpen ligt.

Duurzaamheidprojecten van Convident

Eén van de duurzaamheidsprojecten van Convident is Groen=doen. Groen=doen helpt ondernemers bij het zetten van 1e stappen. Jij wilt graag bijdragen aan een groenere wereld, maar je weet niet waar te beginnen. Het ontbreekt je aan tijd, of je loopt na een paar stappen vast. Wie weet kan deze website je een handje helpen!

  • Duurzaam
  • Groen
  • Milieubewust