René Alsleben gespresenteerd als nieuwste lid van de Convident community.

Wij zijn trots om te melden dat grafisch vormgever René Alsleben ons mooie Convident team gaat versterken. René is naast zijn grafische kennis en expertise op meerdere posities inzetbaar, waaronder als webdeveloper en projectcoördinator. Maar in de core zal hij zich voornamelijk als trotse Convident vormgever profileren.

‘Met ons enthousiaste team ontwikkelen we passende online oplossingen voor onze klanten. Met het aantrekken van René halen we extra grafische kennis in huis. Van webdesigns, logo’s, huisstijlen, bedrijfsvideo’s tot en met de bestickering van je bedrijfsauto. René is van alle markten thuis en daarom ontzettend breed inzetbaar binnen ons veelzijdige team’, aldus Rick Dreise van Convident.

Even voorstellen…

René Alsleben is een jonge en zeer talentvolle grafische creatieveling. René is afgestudeerd als grafisch / audiovisueel vormgever aan het Cibap vakcollege in Zwolle en al van jongs af (aan) geprikkeld door de verschillende manieren van creativiteit.

Ik krijg energie van klanten die enthousiast worden van een goed en functioneel ontwerp.

Hij probeert zichzelf constant uit te dagen en te blijven leren van de nieuwe ontwikkelingen en trends. René krijgt energie van klanten die net als hem enthousiast worden van een goed en functioneel ontwerp. Samen maken wij een ontwerp waar je trots op mag zijn en daar gaat Convident een grote rol in spelen. Kortom als het aan René ligt…..tot snel!

Ideale combinatie webdesign en branddesign

‘Bij Convident hebben we steeds meer vaste klanten waarmee we de samenwerking kunnen en willen intensiveren. De vraag vanuit webdesign en branddesign wordt steeds groter. Alle klanten willen we optimaal van dienst zijn. Om dit als vaste pion samen met ons bestaande team te kunnen managen, hebben we René ingeschakeld’.

De vraag vanuit webdesign en branddesign wordt steeds groter.

‘Met zijn brede inzetbaarheid als grafisch vormgever, tezamen met de projectcoördinatie en het klant contact, achten wij René in staat om het beste voor onze klanten te ontwikkelen’, aldus Rick Dreise.

 

Rutger van de Griendt

Directeur operationele zaken | Houdt zich bezig met dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer, van technieken, projectcoördinatie, klantgesprekken tot en met de after sales.

LinkedIn Google+