Google Ads

Meer conversies door efficiënt te adverteren in Google Ads. De marketingspecialisten van Convident weten de meest slimme campagnes te bouwen. Samen met jou voor het best mogelijke rendement!

 

 

Wil je meer bezoekers en minder kosten? Wil je meer conversies? Laat je Google Ads campagnes beheren door de SEA specialisten van Convident.

  • Verhoog je omzet door het adverteren met Google Ads
  • Onze marketeers zijn in het bezit van de Google Ads certificaten
  • Campagnes creëren die passen bij jouw doelgroep

Bovenaan Google met Ads

We optimaliseren bij Convident de Google Ads campagnes van grote en kleine bedrijven. Als je online je omzet wilt verhogen, dan is het overwegen van het adverteren met Google Ads van belang. Onze marketeers zijn in het bezit van de Google Ads certificaten. We zorgen ervoor dat je website wordt geadverteerd onder de juiste trefwoorden, zodat je niet onnodig klanten misloopt die je site anders niet hadden gevonden. We kunnen daarmee jouw website in de eerste zoekresultaten van Google krijgen. Bij een gedegen Google Ads traject hoort een goede website, webshop of webapplicatie. Ook dat heeft Convident te bieden!

Om het bedrijf c.q. merk onder de aandacht te brengen, is het nodig om Google Ads actief bij te houden. Wij creëren campagnes die passen bij de doelgroep, zodat je het optimale bereik uit je advertentie campagne haalt. Convident is dé partij die je hierbij kan helpen.

img-50 img-fifty

Meer informatie?

Wil je meer informatie of ben je er over uit dat Convident jouw online marketing partner is? Neem telefonisch of per mail contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

ARKY – AED Cabinets and Accessories

ARKY – AED Cabinets and Accessories
Online marketing Webshop
ARKY – AED Cabinets and Accessories

Restaurant de Betere Tijden

Restaurant de Betere Tijden
Online marketing Website
Restaurant de Betere Tijden