Gebruiksvriendelijke website voor je sportvereniging

Convident is in allerlei branches actief. Van bijvoorbeeld scholengemeenschappen, horecabedrijven, gemeentes tot en met de zakelijke dienstverlening. En dat kunnen ZZP-ers, MKB-ers of grote organisaties zijn. Ieder persoon of organisatie is welkom bij Convident.

Kansen voor sportverenigingen!

Recent ontwikkelen we ook steeds vaker gebruiksvriendelijke en vindbare websites voor sportverenigingen. We merken dat in deze branche over het algemeen veel winst behaald kan worden op gebied van uitstraling, gebruikersgemak voor beheerders en bezoekers en de online vindbaarheid. Convident ontwikkelt ook voor jouw sportvereniging graag een betaalbare en professionele website!

Om een goede indruk te krijgen, neem eens kijkje op onze projectenpagina.

Convident referenties sportverenigingen:

Inmiddels hebben we een omvangrijk aantal referenties opgebouwd voor sportclubs en verenigingen. Een hele mooie wisselwerking is het reduceren van eenmalige kosten voor een nieuwe website, waarbij Convident vanuit clubs volop onder de aandacht van sponsoren wordt gebracht. Hierbij geven we enkele voorbeelden met links naar sportverenigingen die jou voor zijn geweest:

Convident houdt altijd rekening met de bestaande (huis)stijl van een vereniging. Het logo is ons vertrekpunt. De nieuwe of aangepaste website van je sportvereniging wordt volledig in de kleuren van je vereniging gemaakt en is voorzien van alle functionaliteiten, inclusief content en vormgeving conform afspraak.

Uiteraard kun je met ons in gesprek om alle (maatwerk) wensen kenbaar te maken, onze medewerker zal hiervan een inventarisatie maken en kan direct een gerichte indicatie geven over de tarieven en mogelijkheden.

Meerwaarde voor leden en sponsoren

Met een passende website voor je vereniging creëer je betrokkenheid en commitment bij het bestuur, leden en medewerkers. De passie en gedrevenheid vanuit vrijwilligers, die altijd klaar staan voor een ander, wordt op een passende manier onder de aandacht gebracht. Duidelijkheid in wedstrijdschema’s, vertrektijden, teams, roosters en activiteiten en dat gecombineerd met je eigen online visitekaartje levert de gewenste bijdrage aan de club community.

Verder worden de sponsoren beter onder de aandacht gebracht, door het tonen van het logo en een link naar de website van de sponsor. Dit is een absolute meerwaarde voor de sponsoren en hier kunnen verenigingen ook commercieel weer in doorgroeien. Convident weet hoe we dit geheel voor jouw vereniging kunnen inzetten!

Ook interesse? Vul ons contactformulier in of plan geheel vrijblijvend een afspraak met ons in.