Fotograaf Bart Lindenhovius zet Convident in de spotlights

Als professioneel fotograaf legt Bart Lindenhovius al jaren producten, evenementen en mensen vast op beeld. Een goede eerste indruk is bepalend voor het succes van je bedrijf. Professionele portretten en bedrijfsfotografie zijn daarom onmisbaar om jezelf te onderscheiden. En juist daarom heeft Convident contact opgenomen met Bart!

Onze eigen Convident website was toe aan een foto-refresh, maar het speelt daarnaast ook een cruciale rol in onze marketingcampagnes en mediakanalen. Denk aan PR-publicaties, social media en overige uitingen. Voor ieder bedrijf zijn er diverse platformen en kanalen waarop je zakelijke fotografie vorm kan geven. “Door het inschakelen Bart Lindenhovius brengen we het Convident gevoel en de beleving die daarbij hoort op de juiste manier in beeld”, aldus co-founder en ondernemer Rick Dreise van Convident.

Even voorstellen

“Ik ben Bart Lindenhovius. Ik denk, kijk en werk in pixels. Als (foto)grafisch vormgever ben ik niet alleen creatief, maar ook productief sterk. In mijn werk vertaal ik de wensen van de klant in tastbare content. Uitvoerend, maar ik denk ook graag mee. Op die manier ontstaan er bruikbare toevoegingen op de gestelde vraag”.

“Als professioneel fotograaf leg ik zoals gezegd voornamelijk producten, evenementen en mensen vast op beeld. Productfotografie: om de mooie en sterke kanten van een product te belichten. Eventfotografie: om herinneringen en gebeurtenissen te vereeuwigen. Portretfotografie: voor de gepaste indruk en persoonlijke touch”.

Vormgeven aan identiteit en beleving

Bart vervolgt: “Vormgeven aan identiteit en beleving, dat is wat ik graag doe. Ik hou van mooie dingen maken die doordacht zijn. Het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, menukaarten, magazines en complete campagnes. Gebaseerd op het verhaal van de opdrachtgever of op basis van de gevestigde orde. Wat dat betreft sluiten mijn diensten ook weer heel mooi aan bij Convident. We kunnen elkaar over en weer versterken en dat maakt de samenwerking breder dan alleen een fotoshoot bij Convident in hartje Groningen”.

Eerste contact in Fins Lapland

Bart Lindenhovius en Convident zijn beiden gevestigd in noord-Nederland. Toch was de eerste kennismaking tussen beide bedrijven verrassend genoeg in Fins Lapland. Convident ondernemer Rick Dreise is samen met andere 10 ondernemers in maart 2020 deelnemer geweest aan de Vruit Business Retreat. Een van die 10 ondernemers die meeging tijdens deze business reis was Bart. Initiatiefnemer van Vruit is Jessica Kuiken, als ondernemer ook bekend van haar bedrijf Marketing Crew uit Franeker. Via Jessica hebben Rick en Bart elkaar dus tijdens de business retreat reis leren kennen.

Kies ook voor een professionele fotoshoot

Zakelijke fotografie heeft invloed op hoe je doelgroep naar jou kijkt. De kunst is dat er gekozen wordt voor je brand image. Daarom moet het voor jou én fotograaf Bart Lindenhovius duidelijk zijn wie je doelgroep is. Met die gedachte heeft Convident de fotosessie met Bart ingezet. Hoe concreter je voor ogen hebt wie je doelgroep is, hoe beter je ze met het juiste beeldmateriaal kunt overtuigen om met jou in zee te gaan. Ben je ook toe aan een fotoshoot voor jouw bedrijf? Ga hier naar de website van Bart voor meer informatie en mogelijkheden!

Ga naar zijn website Bekijk Instagram

 

 


Rick
Co-founder