Florian: van stagiair naar medewerker

Vanaf heden begint onze, als stagiair binnengekomen, Florian aan het tweede hoofdstuk van zijn Convident avontuur. Hij zal team Convident versterken als online marketeer en stelt zich graag even voor.

”Mijn naam is Florian Nederhoed. Momenteel 23 jaar oud en woonachtig in de stad Groningen. Op dit moment volg ik de opleiding Commerciële Economie Deeltijd en ben ik vanaf februari werkzaam bij Convident als online marketeer. Mijn vrije tijd vul ik met maken van websites en het uitdenken van creatieve ideeën. Ik vind het leuk om met nieuwe digitale innovaties bezig te zijn en deze te testen in de praktijk. Daarnaast heb ik een passie voor horloges en sneakers.

Binnen Convident zal ik mij voornamelijk bezig houden met online marketing werkzaamheden met de focus op SEO marketing en linkbuilding.”

Florian Nederhoed

Waarom heb je gekozen voor een stage bij Convident?

”Voor mijn opleiding Commerciële Economie ging ik op zoek naar een stageplaats voor online marketing. Ik zocht naar een bedrijf waar zowel webdesign als online marketing een onderdeel waren van de dienstverlening. Dit omdat ik, voordat ik aan mijn HBO studie begon, een eerdere studie heb afgerond op het gebied van (web)design. Bij Convident kon ik deze interesses combineren en zo van beide wat leren.

Na een leerzame stageperiode mag ik nu het team waar ik het afgelopen half jaar veel van heb geleerd komen versterken. Een erg leuke uitdaging om alles wat ik heb geleerd nu in de praktijk te mogen uitvoeren voor de klanten van Convident.”

Wat heb je allemaal geleerd tijdens je stage bij Convident?

”Tijdens mijn stage bij Convident heb ik inhoudelijk veel nieuwe dingen geleerd over online marketing. Van iemand die binnenkwam met enige kennis van SEO leerde ik elke week nieuwe technieken en slimme trucjes om tot nieuwe inzichten te komen. Het fijne aan een stage lopen bij Convident is dat de medewerkers erg begaan zijn met je. Zo stonden zij altijd klaar voor me als ik vragen had of iets nieuws wilde onderzoeken of uitproberen. Door deze manier van leren is uiteindelijk ook mijn interesse naar een deeltijd studie gegroeid. Ik merkte dat ik mijn ei kwijt kon binnen deze organisatie, dat de mensen hier het beste met je voor hebben en dat klanten zien groeien door ideeën die je samen hebt uitgewerkt een extreem voldaan en waardevol gevoel geven.

Ik kijk er dan ook naar uit om met Convident nieuwe succesverhalen te creëren en klanten te mogen ondersteunen met hun online marketing vraagstukken.”