Even voorstellen: twee nieuwe commerciële gezichten!

Voor de periode van september 2016 tot en met februari 2017 heeft Convident twee nieuwe commerciële stagiairs; Kjeld Stadman en Rick de Vegt. Kjeld studeert Small Business & Retail Management en Rick volgt de opleiding Commerciële Economie, allebei aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Kjeld 

Kjeld-stadman-portret

Mijn Naam is Kjeld Stadman ben 22 jaar oud en kom uit Aalden (Emmen). Ik volg de opleiding Small Business & Retail Management aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Voor mijn opleiding was ik opzoek naar een commerciële stage. In de databank van de Hanzehogeschool kwam ik uit bij Convident, de vacature sprak mij direct aan “een uitdagende en leerzame stageplaats met ruimte voor eigen ideeën”. Ik heb direct de telefoon gepakt en een zeer fijn telefoongesprek gehad met Rick Dreise. Vervolgens ben ik de volgende dag op gesprek geweest, dit gesprek verliep zeer prettig en voor mij was de keuze al gauw gemaakt.

Veel leren over webdesign en de sales.

Ik verwacht tijdens deze stagetijd veel te leren over webdesign en de sales hiervan. Sales en klantencontact spreken mij ook zeer aan en dit lijkt een goede combinatie te zijn met Convident en de heer Dreise. Vooraf aan de opleiding Small Business & Retail Management heb ik de opleiding Vestigingsmanager Groothandel gevolgd aan het Drenthe college in Emmen en heb vanuit mijn stage destijds een baan aangeboden gekregen bij Staples office centre in Emmen. Hier heb ik 3 jaar met veel plezier gewerkt tot ik ging studeren in Groningen. Tijdens mijn stage bij Office centre heb ik een andere kant van Sales gezien dan wat ik bij Convident zal gaan uitvoeren en dit spreekt mij erg aan. Ik hoop dat ik veel ervaring kan gaan opdoen en deze twee verschillende manieren van verkopen kan combineren voor een positief eindresultaat. Vanuit school heb ik ook opdrachten en schrijf ik een verkoopplan voor Convident. Ik hoop veel te leren, en heb ontzettend veel zin in mijn stage bij Convident.

Rick 

Rick-de-vegt-portret

Mijn naam is Rick de Vegt en ik studeer aan de Hanzehogeschool te Groningen. Voor mijn stageperiode heb ik de kans gekregen om te solliciteren bij Convident. Naar een overtuigende motivatiebrief werd ik gebeld door Rick Dreise, die mij vervolgens uitnodigde voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakinggesprek was er gelijk een klik van beide partijen en zijn we tot een akkoord gekomen. Deze kans heb gegrepen en momenteel ben ik werkzaam als Commercieel medewerker in het bedrijf.

Waarom ik voor Convident heb gekozen vraagt u zich af? Convident is een jong ambitieus bedrijf dat op is gericht door twee ervaren economen. De sales activiteiten, het genereren van leads en de andere diverse werkzaamheden zorgt ervoor dat de stage bij Convident heel breed en leerzaam is. Een goede mogelijkheid om mij als persoon te ontwikkelen. Nu een maand verder bevallen de werkzaamheden mij zeer goed en merk ik de eerste ontwikkelingen al.

Ik heb o.a. voor Convident gekozen vanwege de bedrijfsambities, salesactiviteiten en het genereren van leads.

Mijn werkervaring in de economische sector is beperkt. Ik heb jaren gewerkt in de zorgsector en als horecamedewerker. In deze sectoren heb ik veel geleerd over het omgaan met mensen en over verschillende gespreksmethodes. Ik hoop dat ik deze ervaringen mee kan nemen tijdens mijn werkzaamheden bij Convident en hier veel profijt uithaal.

Voor mijn schoolopdracht ga ik mij richten op het Social media aspect van Convident.
Ik hoop dat ik met mijn eigen ervaringen een toegevoegde waarde kan zijn voor het bedrijf en een waardige factor te zijn in het bedrijf. Ik kijk erg uit naar de resterende periode van mijn stage.