Even voorstellen: Ruben Hilbrands

Het jaar is nog maar net begonnen en wij mogen een nieuwe collega verwelkomen! Ruben is sinds begin januari werkzaam bij Convident. Ben je nieuwsgierig wat Ruben precies gaat doen bij Convident? Wij stelden hem een aantal vragen om hem beter te leren kennen.

Wat kan je ons over jezelf vertellen?

Ik ben Ruben Hilbrands en ik heb HBO Communication & Multimedia Design gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik woon samen met mijn vriendin in het centrum van Groningen.

In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om met de golfsport bezig te zijn en mezelf hierin te trainen. Hierin doe ik ook mee aan competitiewedstrijden, de competitiewedstrijden spelen zich af door heel Nederland. Het is dus erg belangrijk dat ik geen training mis en mij blijf focussen op de sport. Ik houd ervan om te winnen namelijk!

Ook vind ik het erg leuk om samen met mijn vriendin uiteten te gaan, op stap te gaan met vrienden.

Een avondje darten in het poolcenter of in de kroeg zeg ik ook geen nee tegen.

Waarom heb je gekozen voor Convident?

Onlangs plaatste ik een bericht op Linked-In waarin ik liet weten dat ik opzoek was naar een leuke, nieuwe uitdaging. Rutger van de Griendt (één van de eigenaren van Convident) werd genoemd in dit bericht en zo is het balletje gaan rollen. Na een leuk kennismakingsgesprek en een aantal vervolggesprekken, mag ik met trots vertellen dat ik medewerker ben geworden van Convident. Vanaf het eerste moment voelde alles erg goed en er werd enthousiast gereageerd op mijn komst. Ik heb daarnaast het idee dat ik bij Convident mijn kennis erg kan verbreden.

Welke expertise breng je mee?

Vanaf de eerste dag bij Convident houd ik me bezig met front-end development, wat inhoudt dat ik websites van klanten aan de voorkant ga stylen en opbouwen.

Daarnaast heb ik een brede kennis van WordPress en programma’s van Adobe, zoals Photoshop, Illustrator en InDesign. Daardoor ben ik ook inzetbaar als er een logo of een nieuwe huisstijl ontworpen moet worden.

Wat viel je op tijdens je eerste week bij Convident?

Het viel mij voornamelijk op dat er erg gestructureerd, professioneel en toch laagdrempelig gewerkt wordt. Elke ochtend wordt de dagplanning van elke medewerker even kort doorlopen. Dat is prettig want zo is iedereen van elkaar op de hoogte waar hij/zij die dag mee bezig zal zijn. Ook merkte ik dat iedereen leergierig is en er staat altijd iemand voor je klaar wanneer jezelf hulp nodig hebt. Kortom; je hoort vanaf dag 1 echt bij het team. Er wordt regelmatig gevraagd hoe het gaat en of alles lukt volgens plan.

Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?

De komende jaren wil ik samen met mijn collega’s aan leuke, toffe projecten werken waarbij ik iedere dag mijn kennis kan verbreden. Vooral op het gebied van coderen wil ik echte sprongen gaan maken. Het lijkt me leuk om over een aantal maanden ook enkele projecten te gaan managen en regelmatig met klanten af te kunnen spreken. Zo heb ik exact voor ogen wat de klant precies wilt. Daarnaast is het ook erg prettig dat ik over veel technische kennis beschik. Hierdoor kan ik doelgericht een klant te woord staan. Dat lijkt me heel leuk om te doen.

Rutger: “We kijken uit naar de samenwerking met Ruben en zien een succesvolle toekomst samen tegemoet”.


Sander
Online marketeer