Even voorstellen: Kaj, Roos en Lisa

Halverwege februari mochten wij drie nieuwe marketing toppers verwelkomen: Kaj Vonk, Roos Dekker en Lisa van der Ploeg. Kaj en Lisa gaan zich bezighouden met de online marketing en Roos heeft de communicatie in haar takenpakket.

Roos Lisa Kaj

Kaj

Onze eerste online marketeer stelt zich graag even voor: ‘Ik ben Kaj, 24 jaar en woon in Groningen. Ik studeer Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool. Een aantal jaar geleden ben ik met het vakgebied online marketing in aanraking gekomen en sindsdien ben ik verkocht. Mijn interesses liggen op het gebied van SEO en affiliate marketing. Daarnaast ben ik een film liefhebber en ben ik veel bij vrienden te vinden.’

Afstuderen

‘Ik zit in mijn vierde jaar van de opleiding en het is tijd om af te studeren. Om een goede afstudeeropdracht te vinden, was het een logische keuze een opdracht te zoeken in de online wereld. En deze opdracht heb ik gevonden bij Convident. Tijdens mijn afstudeerperiode zal ik me verdiepen in de online dienstverlening. Ik ben er zeker van enorm veel te leren tijdens deze afstudeerperiode en ga dan ook met plezier aan de slag.’

Lisa

Last but not least stellen we ook graag Lisa aan jullie voor: ‘Hoi! Mijn naam is Lisa van der Ploeg en ik ben 24 jaar oud. Ik studeer Ondernemerschap & Retail Management aan de Hanzehogeschool Groningen en ik zit momenteel in mijn laatste fase: afstuderen. In mijn vrije tijd kun je mij vinden op het hockeyveld, in de sportschool of op het terras! Ook ben ik gek op lezen en series kijken.’

Waarom Convident?

Tijdens mijn studie ben ik veel mooie uitdagingen aangegaan, zoals het doen van bestuurswerk en een meewerkstage in Londen. Voor mijn afstuderen ben ik wederom een leuke uitdaging aangegaan bij Convident in online marketing.

Online marketing

Online marketing is volop in ontwikkeling en daarom erg interessant. Deze markt trekt mij enorm en ik verbreed graag mijn expertise op dit gebied. Dat ik dit bij Convident mag doen, is een uitgelezen kans! Convident is een jong, dynamisch bedrijf met een hart voor de klant. Dit trok mij enorm aan om bij Convident te solliciteren. Ik sta te popelen om mijn expertise te vergroten op het gebied van online marketing en klanten optimaal te helpen met hun vraagstukken!

We zijn bij Convident erg enthousiast over de aanvulling van het marketingteam en kijken uit naar de samenwerking!