Even voorstellen: Josien en Rianne

Wij verwelkomen vanaf maandag 29 januari twee nieuwe sales toppers; Josien Kolleman en Rianne Snoeken. Josien en Rianne hun takenpakket bestaat voornamelijk uit commerciële activiteiten, netwerken en marketing.

Josien

Onze eerste nieuwe aanwinst Josien stelt zich graag even voor: ‘Ik ben Josien Kolleman en ik studeer momenteel Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik ben een nieuwsgierige, enthousiaste studente met interesse in het vakgebied sales. Momenteel zit in de laatste fase van mijn opleiding en ben ik bezig met afstuderen. Voor mijn afstudeerstage ben ik op zoek gegaan naar een jong, fris en dynamisch bedrijf. Dit heb ik gevonden in Convident’.

Daarnaast heeft ze binnen de opleiding Commerciële Economie veel theorie geleerd over online marketing, zoekoptimalisatie en ander marketing vraagstukken. Convident geeft haar graag de kans om deze theorie toe te passen in de praktijk.

‘Het afgelopen half jaar heb ik deelgenomen aan een intensieve, maar bovenal een leerzame minor Sales & Accountmanagement. Ik ben ervan overtuigd dat de kennis die ik hier heb opgedaan goed van pas gaat komen tijdens mijn werkzaamheden bij Convident’, aldus Josien.

 

Korte lijnen, direct impact

‘De ervaring die ik bij Convident op doe is een mooie toevoeging aan mijn huidige ervaringen. Naast een stageperiode in Kuala Lumpur heb ik ook eerder een stage bij een multinational gelopen. Juist daarom is mijn keuze op Convident gevallen. Een jong bedrijf waar de lijnen kort zijn en ik direct impact kan hebben met het onderzoek dat ik doe en het advies dat ik ga opleveren. Tegelijkertijd is Convident ook dé plek waar ik ontzettend veel kan leren’.

 

Rianne

Onze andere sales topper heet Rianne Snoeken, 21 jaar en komt uit Uffelte. Op dit moment woont ze in Groningen en studeert ze Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle.

 

Waarom Convident?

‘Tijdens mijn zoektocht naar een afstudeerstage kwam ik Convident tegen. Een bedrijf dat mij direct aansprak! Dit kwam doordat deze markt mij erg interessant lijkt en het een markt is waar ik graag meer over zou willen leren. Ik heb direct de volgende dag gebeld en een motivatiebrief geschreven. Vervolgens kon ik snel op gesprek komen bij Rick Dreise en was de keuze om een samenwerking aan te gaan tussen beide partijen al snel gemaakt’, aldus Rianne.

 

Ervaringen

Met haar stage hoopt ze van Convident veel te leren over SEO en SEA. Hiermee zit ze bij Convident precies op de juiste plek. Convident is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie.

‘Tijdens mijn bijbaan in de horeca en als promoter in de supermarkt heb ik al veel geleerd over de omgang met mensen en ik hoop dit in de sales te kunnen gebruiken. Tijdens mijn online marketingstage in het buitenland en mijn werk als marketingmedewerker bij een uitzendbureau heb ik al veel kennis opgedaan over (online) marketing. Vandaar dat ik nu op zoek ben naar wat de sales mij te bieden heeft. Ik hoop dat mijn afstudeerstage bij Convident een erg leerzame en leuke tijd gaat worden waarin Convident en ik elkaar kunnen versterken. Ik heb er erg veel zin in’, aldus Rianne.

We zijn bij Convident erg enthousiast over de komst van beide dames en kijken uit naar de samenwerking!