Even voorstellen: Een nieuwe lichting stagiairs.

Dirk-Jan
Projectmanager

Met enthousiasme hebben we in de afgelopen twee weken een nieuwe lichting stagiairs mogen verwelkomen binnen ons Convident-team. Dit keer een diverse groep met zowel stagiairs die ons zullen ondersteunen bij de werkzaamheden, als stagiairs die hun afstudeeronderzoek bij ons zullen gaan schrijven. We stellen onze nieuwe talenten even aan je voor:

Lennert Convident

Lennert

Mijn naam is Lennert, ik woon in Leeuwarden en ik ben 24 jaar oud. Naast werken en studeren houd ik mij voornamelijk bezig met lezen, sporten en gezelligheid met vrienden of familie. Vooral voor een paar potjes Kolonisten van Catan kun je mij wakker maken! Ik ben erg doelgericht en zoek altijd naar nieuwe uitdagingen. Mijn visie is dan ook dat alles mogelijk is, zolang je het écht graag wil en er voor de volle 100 procent voor gaat.

Ik zit in het derde jaar van de opleiding Communicatie en Multimediadesign aan de Hanzehogeschool te Groningen. Tijdens mijn opleiding houd ik mij vooral bezig met Visual Design. Denk hierbij aan het ontwerpen van websites, huisstijlen, logo’s, posters, social media content, etc.

Mijn interesse in het ontwerpen en vooral het daadwerkelijk bouwen van websites en webshops werd steeds groter. Ik ben daarom in 2019 mijn eigen bedrijf begonnen. Zo kan ik zelf bepalen welke werkzaamheden ik uitvoer en waar ik in wil groeien. Het is fantastisch om opdrachtgevers te mogen helpen aan het vergroten van hun online succes! Convident zie ik dan ook als de beste plek waar ik mijzelf verder kan ontwikkelen, zodat ik nog meer bedrijven kan helpen met het behalen van hun online succes. Convident haar identiteit is onder andere meedenkend, betrouwbaar en ambitieus. Hier kan ik mij goed in vinden. Vanaf het eerste gesprek met Emma en Rutger wist ik dat het een stageplek is waarin ik uitgedaagd ga worden, nieuwe dingen ga leren en mijn steentje bij kan dragen aan de groei van Convident.

Na het behalen van mijn HBO-studie zie ik mijzelf werken bij een groeiend bureau zoals Convident, maar daarnaast ook nog steeds voor mijn eigen onderneming(en). Zo kan ik mijzelf blijven uitdagen en ontwikkelen.

Nieck convident
Convident

Fay

Ineens sta ik voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Een afstudeerplek waarmee ik alle inspanningen van de afgelopen jaren met een knal kan afronden! Mijn naam is Fay van der Werff, ik ben 24 jaar oud en ik maak vanaf februari deel uit van het Convident-team. Ik ben dol op goed gezelschap, kan genieten van een lange wandeling in de natuur, en haal inspiratie uit het maken van verre reizen.

Vanuit de opleiding Communicatie ben ik op zoek gegaan naar een passende plek waar ik op zowel professioneel als op persoonlijk vlak groei zou kunnen ervaren. Het zoeken naar een passende opdracht was onwijs uitdagend, aangezien de huidige corona-crisis redelijk wat roet in het eten gooide. Na het raadplegen van al mijn (online) netwerken kwam ik bij Convident terecht. Ik raakte enthousiast over de opdracht die Convident mij kon bieden, en na enkele goede gesprekken besloten Rick, Emma en ik met elkaar in zee te gaan. Ik zal mij daarom de aankomende 6 maanden bezighouden met het ontwikkelen van een content strategie!

Ambities betreft mijn loopbaan liggen voor nu in copywriting. Hier ben ik naast mijn opleiding sinds een halfjaar op zelfstandig vlak mee bezig. Me verdiepen in hoe ik een bepaald publiek met de kracht van woorden het beste kan bereiken is hetgeen wat mij uitdaagt en motiveert. Ik hoop mijn vaardigheden natuurlijk uit te breiden en toe te passen tijdens mijn afstudeerperiode bij Convident!

Convident
Convident

Joeri

Mijn naam is Joeri Roijenga, 23 jaar en studeer HBO-ICT Software Engineering aan de Hanzehogeschool in Groningen. Op het moment ben ik bezig met het derde jaar en mag dan ook (eindelijk weer) stagelopen! Hiervoor heb ik ook al een MBO-4 opleiding gedaan als Applicatie- en Mediaontwikkelaar en ben ik eigenlijk toch wel erg benieuwd hoe ik mij op het HBO mag doorontwikkelen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met fitness, met vrienden opstap gaan of heerlijk thuis genieten van een serie op de bank. Daarnaast ben ik ook een grote dierenvriend en heb ik de leukste rode kater.

Als je mij in december had gevraagd: “Bij wie wil je stage lopen?“, had ik in eerste instantie nooit rekening gehouden met Convident. Maar naar aanleiding van een post op LinkedIn en een gesprek met Rutger ging ik al snel overstag. Het bedrijf sprak mij vooral erg aan en voelde als een uitdaging om voor mijzelf te kunnen zien hoe ik er nu voorsta, en ook om vervolgens veel te mogen leren.

Dat gezegd hebbende vind ik werken met websites het meest interessant. Daarbij sluit Convident erg goed aan, omdat zij werken aan zowel front-end als back-end werkzaamheden. Ik ben erg benieuwd hoe de stage in deze huidige tijd gaat verlopen, maar we gaan er in ieder geval een top tijd van maken!

Convident

Met deze toppers moet het de komende periode helemaal goed komen. We hopen jullie veel bij te kunnen brengen, maar verwachten ook zeker wat van jullie te leren. Welkom bij de club!