Even voorstellen: Daphne Keizer

Wij zijn verheugd te melden dat Daphne Keizer de komende periode het communicatie team van Convident gaat versterken. “We hebben steeds meer vaste klanten waarmee we de samenwerking kunnen en willen intensiveren. Communicatie, zowel intern als extern, wordt daarin steeds belangrijker. Hiervoor hebben we Daphne ingeschakeld”, aldus Rick Dreise van Convident.

Even voorstellen

Mijn naam is Daphne Keizer en ben 20 jaar oud. Mijn hobby’s zijn reizen, leuke dingen doen met vrienden en tennissen. Ik doe de opleiding commerciële economie aan de Hanzehogeschool te Groningen. Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding en aan dit jaar zit een stage verbonden. Met veel plezier kan ik zeggen dat ik deze stage mag volgen bij Convident!

Waarom Convident?

Ik heb voor Convident gekozen, omdat je op communicatie gebied met verschillende groepen te maken krijgt. Je heb een diversiteit aan werkzaamheden binnen het bedrijf en er zijn veel leuke uitdagingen. Ik heb het gevoel dat ik bij Convident de kans krijg om mijzelf te ontwikkelen. Het bedrijf doet veel via sociale media, dit sluit aan op mijn interesses en lijkt mij een passende uitdaging om een bijdrage in te leveren.

Ik ga mij in deze stage vooral richten op de communicatie kant, maar ik zal ook op sales gebied klantgesprekken ervaren. De stage trok mij aan omdat het bedrijf mij veel zelfstandigheid biedt, waardoor ik mijn creativiteit in de opdrachten en het werk kwijt kan.

Bij Convident is er veel ruimte om te leren en dat is een van de belangrijkste dingen aan een stage net zoals de sfeer van het bedrijf! Iedereen is heel open en ze betrekken je bij het team, dit was voor mij doorslaggevend omdat ik hierdoor helemaal mezelf kan zijn.

Ik verwacht ontzettend veel te leren maar ook op veel gebieden direct van waarde te kunnen zijn.

Het vooral positieve gevoel werd volledig bevestigd tijdens het eerste contactmoment met Rick Dreise. Ik verwacht ontzettend veel te leren maar ook op veel gebieden direct van waarde te kunnen zijn. 

Ook Convident kijkt uit naar de komst van Daphne. Ze zal haar stage beginnen in februari 2020. Welkom bij de club Daphne!