Chris Joling nieuwe marketeer bij Convident

Chris
Online marketeer

Afgelopen maand begon Chris aan zijn Convident avontuur. Als online marketeer komt hij ons team versterken met zijn kennis over Google Ads. In deze blog stellen wij hem maar al te graag even voor!

Chris Joling – SEA specialist

“Ik ben Chris Joling, 24 jaar oud. Geboren en getogen in het mooie Assen. Ik ben een echte voetballiefhebber die met plezier het hele weekend met voetbal bezig is. Hier kan ik uren over praten en je kan me gerust een wandelende voetbalencyclopedie noemen. Daarnaast ben ik een echte film- en serieliefhebber. Mijn rust kan ik vinden in het lezen van een boek.

Ik heb de opleiding Commerciële Economie gedaan aan de Hanzehogeschool Groningen en ben nu 1,5 jaar werkzaam in de wereld van Online Marketing. Mijn specialisatie hierin zit op het gebied van Google Ads. Binnen Convident ga ik me hierin verder specialiseren en daarnaast ga ik mijn kennis uitbreiden door me ook te verdiepen in SEO.

Mijn verwachtingen van het werken bij Convident is dat ik hier de mogelijkheid krijg om mezelf verder te verbeteren binnen de Online Marketing. Die verwachting is al zeker tot uiting gekomen in mijn eerste dagen hier. Ik heb al het één en ander geleerd met betrekking tot SEO en ik ben er zeker van dat ik mijn skills met SEA ook hier verder kan gaan verbeteren.

Mijn ambitie is om het maximale uit mijn campagnes te halen en een zo goed mogelijk rendement te behalen voor mijn klanten. Klanten zien groeien met hun bedrijf is het beste wat er is en haal daar veel voldoening uit.“