Emerce100: Convident meld zich voor beste bedrijven in e-business 2021

Convident meldt zich voor de Emerce100 in 2021! De redactie van Emerce en speciaal geselecteerde experts uit de markt beoordelen onze aanvraag. Sinds 1998 is Emerce hét belangrijkste multimediale platform voor ondernemers die opereren op het gebied van digitale marketing, media en e-business. In de Emerce100 publiceert Emerce hoe de verschillende ondernemingen hebben gepresteerd in het afgelopen jaar.
In samenwerking met Motivaction voert Emerce een kwantitatief imago-onderzoek uit voor het samenstellen van de Emerce100.

Onderzoeksbureau Motivaction

Emerce heeft onderzoeksbureau Motivaction in de arm genomen voor de ondersteuning bij het uitvoeren van het kwantitatieve imago-onderzoek voor de Emerce100. De doelgroep van het onderzoek bestaat uit lezers van Emerce die gebruikmaken van e-business bedrijven. De respondenten zijn afkomstig uit het adressenbestand van Emerce en van relevante respondenten uit het StemPunt-panel. De redactie van Emerce heeft de vragenlijst opgesteld. Motivaction gaat de data verzamelen en resultaten verwerken.

Rick Dreise, ondernemer & co-founder van Convident kijkt uit naar de Emerce100. “In de lijst van Emerce100 staan de best presterende agencies in de e-business en marketingbranche die – onafhankelijk – beoordeeld worden. Convident heeft mooie ontwikkelingen doorgemaakt. Hoe treffend is het om dit in de Emerce100 terug te zien. Dit is één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland. Kortom, een prachtige graadmeter”.

Categorieën Emerce100

Convident is een maatwerk Digital Agency. Zoals bekend ontwerpen en realiseren we websites, webshops en webapplicaties voor onze klanten. Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen laten groeien op het web. Dat is onze missie. Het bedrijf is op 1 januari 2015 opgericht door co-founders Rick Dreise en Rutger van de Griendt. Als Digital Agency bieden we online oplossingen die rechtstreeks een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten. We ontzorgen de klant en zorgen voor continuïteit binnen een bedrijf. Met ons enthousiaste team van specialisten en een portfolio van ruim 350 klanten, creëren we dagelijks nieuwe succesverhalen.

Bij Convident draait het niet alleen om tevreden klanten of succesvolle cases. We verbinden, leiden mensen op, hebben aandacht voor elkaar, zijn betrokken bij maatschappelijke initiatieven en investeren in duurzaamheidsprojecten. En daar zijn we trots op! Wat ons betreft is het de hoogste tijd om ons te melden voor de Emerce100. Er zijn verschillende categorieën waar we voor in aanmerking kunnen komen. Convident richt zich op:

  • CMS software open source
  • Digital agency specialized
  • E-commerce bureaus

Meedoen is een mooie mijlpaal voor team Convident. “Vanzelfsprekend zijn we verheugd om ons voor het eerst te melden voor de Emerce100”, aldus Rick. “We houden onze klanten, medewerkers, relaties en andere geïnteresseerden op de hoogte via onze website en social media kanalen”.


Rick
Co-founder