Een derde van de B2B-marketeers meet geen resultaten

Convident ontwikkelt gebruiksvriendelijke websites en webshops voor haar relaties. Naast onze core business activiteiten bieden we ook marketing ondersteuning voor bedrijven. Op dinsdag 24 mei presenteerde PIM, het Platform Innovatie in Marketing, het B2B Marketing Trendrapport 2016. De presentatie van de conclusies uit het rapport – “bijna 1 op de 3 ondervraagde B2B marketeers meet geen resultaten” – is zeer opmerkelijk te noemen. Een opvallende uitkomst van het rapport!

B2B Marketing Trendrapport 2016

Een derde van de ondervraagde marketeers vindt resultaatmeting van activiteiten nog niet zo belangrijk (of heeft een andere reden om het niet te doen). Ook blijkt uit het rapport, dat hier te downloaden is, dat inmiddels een kwart van de ondervraagde marketeers met marketing automation werkt en dat dit daadwerkelijk (meer) leads genereert.

Met de online en offline marketingondersteuning van Convident meten we daadwerkelijk resultaten. Hierdoor is direct zichtbaar welke effect jouw investering heeft. Kortom, Convident helpt je hier graag bij en we gaan geheel vrijblijvend met je in gesprek. Plan een afspraak in, neem telefonisch contact of stuur een e-mail.