Een Convident marketeer bij jou op locatie!?

Als Full Service Digital Agency is Convident continu bezig met het verbeteren van de vindbaarheid voor haar klanten. Door middel van sterke, structurele SEO marketingplannen en data-driven SEA campagnes helpen we bedrijven bij het behalen van online succes. Dit begint met een strategische sessie en een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Iedere maand houden we onze opdrachtgevers op de hoogte met transparante rapportages en terugkoppeling. Zo werken we gericht samen aan het besproken doel. Als bureau kunnen we “op afstand” uitstekend werk leveren. Maar wat nou als onze marketeers bij jouw organisatie op locatie actief zijn? Convident maakt dit mogelijk! Zo werken we inmiddels voor diverse organisaties als intern verlengstuk van hun communicatie- of marketingafdeling!

Combineer ook de kennis en expertise van Convident met medewerkers binnen jouw organisatie!

Nieuw product binnen? Actie!

Een marketeer op locatie maakt het mogelijk om direct tot actie over te gaan. Je omzeilt hiermee de reguliere communicatieroutes die te pas komen bij het werken met een bureau en daarmee het proces kunnen vertragen. Een SEA specialist bij jou op kantoor zet direct een Google Ads campagne klaar zodat de verkoop van een nieuw besteld product meteen start wanneer het binnenkomt. De SEA marketeer heeft real-time inzicht in de voorraden en kan snel de focus van een campagne bepalen op basis van bijvoorbeeld het organisatiedoel, de beschikbare voorraden en de winstmarges. Hierdoor profiteer jij van een resultaatgerichte campagne vanaf minuut 1.

Haal de marketingkennis naar je eigen locatie

De online marketing op eigen locatie, binnen het bedrijf, brengt vele voordelen met zich mee. Zo kan een inhouse marketeer gemakkelijk aansluiten bij belangrijke interne meetings en organisatiedoelstellingen. Dit geeft onze Convident marketeer eersterangs toegang tot de laatste informatie binnen een organisatie, waaruit zeer krachtige en doelgerichte campagnes en content strategieën worden gemaakt.

Binnen online marketing zijn er verschillende specialismen die interessant kunnen zijn voor jouw organisatie. Zo onderscheiden we bijvoorbeeld organische online vindbaarheid (SEO), adverteren binnen zoekmachines (SEA), Social media marketing (Social) en nog veel meer. Voor een eigen allround marketeer kan het lastig zijn op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen binnen de verschillende specialismen. Door een gespecialiseerde marketeer van Convident op locatie te plaatsen tackle je dit probleem. Daarnaast kan deze kennis worden gedeeld binnen jouw (bestaande marketing of communicatie) team.

Complete focus op jouw bedrijfsvoering

Ad hoc een campagne opzetten? Een inhouse marketeer werkt volledig mee in je organisatie en is fysiek aanwezig. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en kun je ad hoc een campagne laten opzetten. Diezelfde dag staat jouw gewenste marketingvraagstuk al online. De inhouse SEA of SEO specialist werkt met een complete focus aan jouw organisatie, waardoor je profiteert van een hogere snelheid van uitvoering. Een inhouse marketeer is specialist in het efficiënt doorvoeren van online marketing.

Kosten besparen en toch effectieve marketing in huis?

Het inschakelen van een inhouse marketeer kan veel uren en dus geld besparen. De inhouse marketeers van Convident zijn experts in hun specialisatie. Een eigen team opleiden kost tijd geld en een enkele marketeer binnen je bedrijf maakt je kwetsbaar, terwijl onze inhouse marketeer deze kennis paraat heeft en al jaren toepast voor verschillende organisaties. Daarnaast kan de specialist ook nog eens snel schakelen met de andere specialisten op kantoor. Met jarenlange kennis weet de inhouse marketeer welke technieken werken en welke trends zich voordoen binnen de online marketing wereld.

Benieuwd hoe een inhouse marketeer van Convident jouw organisatie kan helpen in het vergroten van online succes? Lees je in over de verschillende specialismen zoals: SEO marketing, SEA marketing en Social media marketing of kom direct in contact met één van onze specialisten! Wij helpen jou graag bij het uitvoeren van de juiste marketingstrategie.