Duurzaamheidsproject: Convident ontwikkelt website Groen=doen

Convident heeft de website mogen realiseren voor Groen is doen. Groen is doen is een adviesbureau voor bedrijven die iets willen bijdragen aan een groenere wereld, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Groen is doen is er voor, en door ondernemers.

Gezamenlijke ambitie

Dorothea Piek en Han- Paul van Westing hebben een duurzaam hart. Met elk hun passies en vaardigheden. Dorothea denkt snel en groot, met lef en visie. Ze gelooft in duurzaam ondernemen als basis voor commercieel succes. En tegelijkertijd goed doen voor mens, dier, en planeet. Han- Paul is een doortastende transitiemanager, en geniet van sessies met groepen. Hij krijgt mensen in actie door zijn pragmatische aanpak en verdiepende vragen. Duurzame beweging en mobiliteit. Dat is waar hij energie van krijgt. Samen begeleiden ze bedrijven in snelle concrete stappen. Hun ideeën werken ze graag uit tijdens een energieke workshop.                            

Voor wie? En waarom?

Groen is doen staat klaar voor bedrijven die zich meer willen bezighouden met duurzaamheid, en groene ideeën. Iets bijdragen aan een groenere wereld. Ze helpen bedrijven met het zetten van groene stappen. Dit is nodig en nuttig voor ieders toekomst. Hun doel is om elk jaar 100 bedrijven te inspireren om duurzamer te ondernemen.

Webdesign door Convident voor Groen is doen

In samenwerking met groen is doen heeft Convident een frisse, passende, en volledige website gerealiseerd. De site is onderverdeeld in 6 kleurrijke thema’s: Energie, mobiliteit, pand, personeel, productie, en voeding.

Ook is op de site een Groen is Doen meter te vinden. Hiermee kun je als bedrijf testen waar je staat, en waar je (nog) stappen wilt zetten. Onder het kopje meedoen, kun je als bedrijf kiezen welke stap het beste bij je past. Groen is doen biedt drie instapmogelijkheden. Op deze manier kun je als ondernemer kijken waar je begint.

Groen=Doen. Elke stap is goed.