Duurzaamheidsproject: Convident ontwikkelt website Groen=doen

Voor wie? En waarom?

Groen is doen staat klaar voor bedrijven die zich meer willen bezighouden met duurzaamheid, en groene ideeën. Iets bijdragen aan een groenere wereld. Ze helpen bedrijven met het zetten van groene stappen. Dit is nodig en nuttig voor ieders toekomst. Hun doel is om elk jaar 100 bedrijven te inspireren om duurzamer te ondernemen.

Webdesign door Convident voor Groen is doen

In samenwerking met groen is doen heeft Convident een frisse, passende, en volledige website gerealiseerd. De site is onderverdeeld in 6 kleurrijke thema’s: Energie, mobiliteit, pand, personeel, productie, en voeding.

Ook is op de site een Groen is Doen meter te vinden. Hiermee kun je als bedrijf testen waar je staat, en waar je (nog) stappen wilt zetten. Onder het kopje meedoen, kun je als bedrijf kiezen welke stap het beste bij je past. Groen is doen biedt drie instapmogelijkheden. Op deze manier kun je als ondernemer kijken waar je begint.

Groen=Doen. Elke stap is goed.

© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden