Erfgoed partners

< Terug naar overzicht

Steuninstelling cultureel erfgoed

Convident heeft een nieuw platform ontwikkeld voor Erfgoedpartners. Erfgoedpartners is een slanke, flexibele en ondernemende steuninstelling voor beheerders van cultureel erfgoed. Zij geeft adviezen, organiseert erfgoedontmoetingen en cursussen en ontwikkelt samenwerkingsprojecten op het gebied van instandhouding en beheer van monumenten en collecties, presentatie en educatie culturele biografie. Bezoek deze website
Waarmee kunnen we jou 'groen' van dienst zijn?
Neem hier contact met ons op

Erfgoedpartners is de provinciale steuninstelling voor musea, molens, borgen, orgels, erfgoededucatie, archeologie en publiek in de provincie Groningen. Ze adviseren, organiseren platforms en cursussen, coördineren erfgoededucatietrajecten, en ontwikkelen samenwerkingsprojecten over de gehele breedte van het erfgoedveld.

Met alles wat ze ondernemen willen ze toewerken naar één doel: een krachtig erfgoedveld waar mensen zich bij betrokken voelen. “Prachtig om hier met Convident een passende bijdrage aan te leveren”, aldus Rick Dreise van Convident.

Prachtig om met Convident een passende bijdrage aan te leveren.

Verschillende erfgoed instellingen met elkaar in contact brengen.

Ook voor overheden

Niet alleen richting de instellingen is Erfgoedpartners actief, ze werken ook samen met gemeenten en provincie. Bijvoorbeeld om te adviseren op het gebied van beleid. Medewerkers van Erfgoedpartners wonen bovendien regelmatig (platform)bijeenkomsten in het land bij. Zo blijft iedereen op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen die zij kunnen uitwisselen met de diverse erfgoedinstellingen!

Bekijk één van onze andere projecten

Groen=Doen

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image