Enber

< Terug naar overzicht

Duurzame energie transitie versnellen

Door concreet duurzame energieprojecten te realiseren tracht Enber de duurzame-energietransitie te versnellen. Opdrachtgevers zijn ontwikkelaars, overheid, financiers en energiefondsen die Enber inzetten om projecten tot uitvoer te krijgen. Convident heeft met trots de website van Enber ontwikkeld. Initiatiefnemer van Enber is Bernard Stornebrink, oprichter en eigenaar van Corporate Match, een overname- en financieringsspecialist, waardoor sinds 2002 vele partijen succesvol bij elkaar zijn gebracht. Daarnaast voert hij met veel enthousiasme diverse bestuursfuncties uit. En het zal je niet verbazen: ook daar gaat het om samenbrengen, knopen doorhakken en realiseren. Kortom, een prachtig nieuw initiatief om met Convident onze bijdrage te kunnen en mogen leveren! Bezoek deze website
Waarmee kunnen we jou 'groen' van dienst zijn?
Neem hier contact met ons op

Faciliteren in de verschillende fasen

In opdracht en met opdrachtgevers werkt Enber ideeën uit, maken financierbare plannen, dragen zorg voor financiering, benaderen de markt en zetten leningen en equity weg.

Maar ze versnellen ook door fondsmanagement, bemiddeling of projectleiderschap. Enber zorgt ervoor dat de verschillende betrokkenen hun eigen als ook het gezamenlijk belang gediend zien. En dat maakt hun kracht!

Belangrijk dat betrokkenen hun eigen als ook het gezamenlijk belang gediend zien.

Bekijk één van onze andere projecten

Groen=Doen

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image