Duurzaamheid

Groene identiteit

Convident is ervan overtuigd dat het voortbestaan van onze organisatie niet alleen afhankelijk is van een gedegen financieel beleid of de omvang van onze achterban. Wij vinden het van belang dat we ons bedrijfsrendement combineren met de bescherming van het milieu, met het benutten van de talenten van onze medewerkers en met een bijdrage aan de stabiliteit van de samenleving waarin we samen werken. Daarom neemt de groene doelstelling zowel binnen als buiten Convident een zeer prominente plaats in onze bedrijfsvisie in.

Ook een groene identiteit?

 

Convident logo

 

 

Waarmee kunnen we jou 'groen' van dienst zijn?
Neem hier contact met ons op

Wat doen we?

 

  • Convident ondersteund op jaarbasis bij minimaal 2 duurzaamheidsprojecten.
  • Wij optimaliseren doorlopend het werkproces bij het leveren van onze diensten (bijv. het verminderen van benodigd materiaal of mogelijk maken van hergebruik).
  • Wij betrekken alle medewerkers op een ludieke manier (4 keer per jaar) bij de duurzaamheidsdoelstellingen van onze organisatie.
  • Preventie c.q. scheiding van afval en het besparen van energie is een actueel blijvend thema.
  • Convident heeft specifieke afspraken en richtlijnen met betrekking tot vervoermanagement.
  • Wij adviseren onze klanten over duurzaamheid (bijv. milieuvriendelijke alternatieven, duurzaam gebruik of levering van producten).
  • Convident staat in nauw contact met diverse (lokale) duurzaamheidsplatformen.

We willen anderen laten zien dat duurzame winst voor het grijpen ligt.

Duurzaam ondernemen

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven die duurzaam ondernemen voor zich laten werken, de risico’s verkleinen en hun bedrijfspositie juist versterken! Dat kan alleen door duurzaamheid tot in de kern een vanzelfsprekend onderdeel van je bedrijfsproces te laten zijn.

Om het groene thema binnen onze organisatie nog meer een podium te bieden, hebben we (met een speelse knipoog) ons logo van oranje naar groen aangepast. Hiermee willen we ook in onze uitstraling een krachtig statement maken richting onze groene doelstellingen en ambities. Uiteraard verlenen we niet alleen met onze Convident uitingen en het ondersteunen van duurzaamheidsprojecten onze support. We zijn vanaf de start in 2015 zeer proactief op de werkvloer richting onze medewerkers en relaties, om het nog thema meer onder de aandacht brengen.

“We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Want ook in onze branche kunnen we samen het verschil maken”, aldus mede eigenaar Rick Dreise.

Duurzaamheidsprojecten

 

Erfgoed partners

Erfgoed partners

Groen=Doen

Planet 3P0

Wil je teruggebeld worden?

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image