Samen online excelleren

Bij Convident ontwikkelen we steengoede digitale oplossingen. Ambitieuze organisaties die online resultaat willen halen zijn bij ons aan het juiste adres. Een goed website, webshop of online marketingplan maakt een project succesvol. Daarom gaan wij graag persoonlijk met je in gesprek.

Bekijk onze diensten en neem telefonisch of per mail contact op met ons op. De koffie staat klaar! 

Concepting

Idee naar concept

Het idee is er al, maar hoe zet je dit idee om naar een concept? Convident heeft op strategisch vlak ervaring om bedrijven aan een effectieve online strategie te helpen.

Meer over Concepting

Wireframes

Blauwdruk

Wireframes zijn een visuele weergave in grijsschaal van de structuur en functionaliteit van jouw website of webshop. We ontwerpen de wireframes in een vroeg stadium van het ontwikkelingsproces, om zo de basisstructuur vast te stellen alvorens het webdesign en de inhoud worden toegevoegd.

Meer over Wireframes

UX design

User experience

De user experience (UX) designers van Convident zetten de behoefte van jouw doelgroep op alle devices voorop. We analyseren, inspireren en overtuigen je doelgroep met unieke webdesigns. We zorgen voor een optimale webervaring. Zo verbeter je niet alleen je bezoekerservaring, maar groeit ook je bedrijf met leads en sales.

Meer over UX design

Website laten maken

WordPress

Met het bouwen van jouw website houden we rekening met een optimale mix tussen UX design en technisch goede code. Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw site op maat. Vindbaar in de zoekmachines en passend bij je (online) doelen.

Meer over Website laten maken

Webshop laten maken

Woocommerce

Wij ontwikkelen jouw webshop op maat in het betrouwbare e-commerce systeem WordPress Woocommerce. Of het nu voor de consumentenmarkt of zakelijke markt is. In alles houden we rekening met het vermarkten van jouw product of dienst.

Meer over Webshop laten maken

SEO Marketing

Content / Zoekwoorden / Optimalisatie / Linkbuilding

Search Engine Optimization, de mensen van Convident weten er alles van. Samen met onze SEO specialisten ontwikkel je jouw SEO marketing strategie. Bij Convident haal je (meer) rendement uit jouw website of webshop.

Meer over SEO Marketing

SEA Marketing

Advertenties / Shopping / Adds / Remarketing

Grip, meetbaarheid en controle over jouw online campagne. Dat zijn onze keywords voor jouw SEA marketing strategie. De SEA specialisten van Convident denken met je mee om te bepalen welke vorm(en) van adverteren voor jouw organisatie het meest geschikt is.

Meer over SEA Marketing

Social media marketing

Linkedin / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Bij Convident werken creatieve, performance gerichte specialisten aan jouw social media campagnes. We combineren social ads op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. Word jij ons volgende succesverhaal?

Meer over Social media marketing

Webhosting

WordPress geoptimaliseerd / beheer

Ook wat webhosting betreft kun je uitstekend bij Convident terecht. Er zijn verschillende vormen van hosting oplossingen die je bij ons onder kunt brengen. Wij hebben onze eigen servers om jouw WordPress platform veilig en snel te hosten.

Meer over Webhosting

Een ander vraagstuk?

Heb je een specifiek vraagstuk en ben je benieuwd of Convident je verder kan helpen? Neem contact met ons op. Internetbureau Convident biedt webdesign Groningen, gebruiksvriendelijke website laten maken & webshops die wérken in WordPress CMS of andere systemen. Samen laten wij jouw bedrijf online groeien met zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Maar ook voor webapplicaties & maatwerkoplossingen ben je aan het juiste adres!