Maatwerk oplossingen van Convident

Bij Convident ontwikkelen we steengoede digitale oplossingen. Voor websites, webshops of webapplicaties ben je bij ons aan het juiste adres. Een goed plan maakt een project succesvol en daarom gaan wij graag persoonlijk met je in gesprek.

Of het nu gaat om een webomgeving of andere maatwerkoplossing. Bekijk hier onze diensten of neem telefonisch of per mail contact op met ons op! 

Projectmanagement

Strategie / Concept

Convident heeft ruim 350 bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen mogen adviseren in hun online strategie. Een ondernemend gesprek, projectmanagement, heldere communicatie en een duidelijke aanpak vormt de basis van jouw online succes.

Meer over Projectmanagement

Sites

WordPress / Maatwerk

Van concept naar online visitekaartje. Een optimale mix tussen huisstijl, functioneel en technisch goede code. Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw site op maat. Vindbaar in de zoekmachines en past bij je (online) doelen.

Meer over Sites

Shops

Woocommerce / Shopware / Magento

Wij ontwikkelen jouw maatwerk webshop in het betrouwbare e-commerce systeem WordPress Woocommerce, Shopware of Magento. Of het nu voor de zakelijke markt of consumenten markt is. In alles houden we rekening met het online vermarkten van jouw producten.

Meer over Shops

Intranet

Laravel / Google Flutter / Maatwerk

Ga aan de slag met het nieuwe vergaderen en reorganiseer met een digitale werkplek. Vind, verbind en versterk jouw medewerkers van een statisch naar een sociaal intranet. Organiseer in netwerken, in zelfsturende teams, wendbaar en toekomstgericht!

Meer over Intranet

Verlofregistratie

Laravel / Google Flutter / Maatwerk

Convident bouwt jouw eigen gebruikersvriendelijke systeem voor verlofregistratie. Medewerkers dienen zelf het verlof in, jij keurt het goed. Een eenvoudige online applicatie voor verlof, vakantiedagen en overuren. Zo bespaart jouw organisatie veel tijd en is iedereen op de hoogte.

Meer over Verlofregistratie

Planningstool

Laravel / Maatwerk

De op maat gerealiseerde planningstool van jouw bedrijf sluit volledig aan op je interne processen. Breng projectmanagement naar een nieuw level. Laat jouw medewerkers nog beter presteren en verhoog de declarabelheid. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Meer over Planningstool

Kennisbank

Laravel / Ionic / Maatwerk

Hulp nodig bij het opzetten van jouw kennisorganisatie? Kortom, ben je op zoek naar een kennisbank voor intern of extern gebruik? Convident bouwt het! Met de maatwerk kennisbank opties van Convident begeleiden we je naar een geordende kennisorganisatie!

Meer over Kennisbank

CRM systeem

Laravel / Ionic / Maatwerk

Convident helpt je om een CRM (Customer Relationship Management) systeem te bouwen. Dé tool voor databasemanagement. Eén database voor al je contacten, gespreksgeschiedenis en meetings, taken en calls in één gedeelde kalender. Convident bouwt het!

Meer over CRM systeem

ERP systeem

Laravel / Ionic / Maatwerk

Ben je op zoek naar een softwareoplossing waarin je geautomatiseerd verschillende bedrijfsmatige processen kunt afhandelen? Kies voor een ERP pakket bij Convident. Vaak ontwikkelen we ERP pakketten die zijn opgebouwd uit standaard modules die je kunt gebruiken.

Meer over ERP systeem

API koppelingen

WordPress / Laravel / Ionic / Maatwerk

De developers van Convident gaan voor je aan de slag met Application Programming Interface (API), een koppeling tussen twee systemen. Van simpele tot uitgebreide koppelingen. Een goede API koppeling scheelt jou tijd, want je hoeft niet alles handmatig over te zetten.

Meer over API koppelingen

SaaS oplossingen

Laravel / Maatwerk

De meesten van ons werken dagelijks met verschillende software systemen. De SaaS oplossingen van Convident bieden de mogelijkheid om software op basis van een licentie te gebruiken. Hierdoor kan jouw organisatie op licentiebasis inkomsten genereren.

Meer over SaaS oplossingen

App

Laravel / Maatwerk

Convident bouwt apps die niet alleen visueel sterk en doelgericht zijn, maar ook plezierig in het gebruik. Samen met jouw teamgenoten zal er nagedacht worden over het doel van de app, de doelgroep, platformen, toestellen en flows. We helpen je graag verder.

Meer over App

SEO marketing

Content / Zoekwoorden / Optimalisatie / Linkbuilding

Search Engine Optimization, de mensen van Convident weten er alles van. Samen met onze SEO specialisten ontwikkel je jouw SEO marketing strategie. Bij Convident haal je (meer) rendement uit jouw website of webshop.

Meer over SEO marketing

SEA marketing

Advertenties / Shopping / Adds

Grip, meetbaarheid en controle over jouw online campagne. Dat zijn onze keywords voor jouw SEA marketing strategie. De SEA specialisten van Convident denken met je mee om te bepalen welke vorm(en) van adverteren voor jouw organisatie het meest geschikt is.

Meer over SEA marketing

Social media marketing

Linkedin / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Bij Convident werken creatieve, performance gerichte specialisten aan jouw social media campagnes. We combineren social ads op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. Word jij ons volgende succesverhaal?

Meer over Social media marketing

Webhosting

Server / SSD / Beheer

Ook wat serverbeheer & webhosting betreft kun je uitstekend bij Convident terecht. Er zijn verschillende vormen van hosting oplossingen die je bij ons onder kunt brengen. Wij hebben onze eigen servers om jouw platform veilig en snel te hosten.

Meer over Webhosting

Onderhoud

Updates / Backups / Security

Je maatwerk website, webshop of applicatie is klaar, wat nu? Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

Meer over Onderhoud

Een ander vraagstuk?

Heb je een specifiek vraagstuk en ben je benieuwd of Convident je verder kan helpen? Neem contact met ons op. Internetbureau Convident biedt webdesign Groningen, gebruiksvriendelijke website laten maken & webshops die wérken in WordPress CMS of andere systemen. Samen laten wij jouw bedrijf online groeien met zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Maar ook voor webapplicaties & maatwerkoplossingen ben je aan het juiste adres!

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.9 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden