De voordelen van jouw applicatie, op maat door Convident!

Jouw bedrijf is uniek en heeft werkprocessen zoals geen ander die heeft. Het is daarom belangrijk om de mogelijkheden van maatwerkapplicaties te verkennen. In dit artikel zet Convident de grootste voordelen van jouw maatwerkapplicatie op een rij!

Unieke werkprocessen

Wanneer je voor een bestaande applicatie gaat, pas je jouw werkproces aan aan een SAAS-product. Bij het creëren van een maatwerkapplicatie daarentegen focussen we ons op het vertalen van jouw werkproces naar een applicatie. Bovendien zijn de mogelijkheden bij een maatwerkapplicatie oneindig en kun je dus helemaal ‘out of the box’ denken! En daar houden wij bij Convident wel van.

Bespaar op maandelijkse kosten

Een tweede voordeel is dat je niet maandelijks betaald voor de licenties van een bestaand product. Jij bent namelijk de eigenaar van de code en kan hier alle functionaliteiten en koppelingen mee maken die je maar wilt.

You’re the boss!

Een ander voordeel van een maatwerkapplicatie is dat je niet afhankelijk bent van leveranciers, want jij bent de eigenaar van de applicatie en de bijbehorende data. Mocht er een leverancier stoppen, loop jij geen enkel risico.

Kortom, een maatwerkapplicatie brengt veel voordelen met zich mee voor jouw organisatie. Wil jij graag de mogelijkheden van maatwerkapplicaties verkennen? Wij hebben een team van specialisten. Zij kunnen je ondersteunen bij het ontwikkelen van een applicatie, meedenken in het concept, helpen bij het design en de marketing neerzetten als een huis. Neem hier contact met ons op!


Rick
Co-founder