De Convident Klantreis – Vlog 5 Oplevering, toekomst

De Convident Klantreis

‘Het oneindige project’. Zo noemde Anouk van der Veen, eigenaresse van Make a Zine, haar website toen ze er zelf mee bezig was. Convident heeft de nieuwe website voor het bedrijf van Anouk ontworpen en ontwikkelt in WordPress CMS.

Convident biedt meer dan alleen het realiseren van een digitaal product. De aanpak en het volledige proces hebben we doormiddel van 5 vlogs in beeld gebracht. In ‘De Convident Klantreis’ behandelen we de 5 stappen van de sales. In de vijfde en laatste vlog behandelen we de oplevering, toekomst.

Vlog 5 Oplevering, toekomst

Prachtig resultaat, en nu?

“Maandag was het zover, mijn nieuwe website kwam online en wat een prachtig resultaat”, aldus Anouk van Make a Zine.

“De frisse kleuren, het rustige ontwerp en de diensten die opvallen, zorgden ervoor dat ik vele complimenten ontving over de nieuwe website. Vanaf het begin had ik een goed gevoel bij Convident. Ze dachten met me mee, maakten de website zoals ik hem in gedachten had en zorgden ervoor dat alles achter de schermen goed geregeld was. Juist nu de website online is, heb ik veelvuldig contact met aanspreekpunt Rick en vakspecialist Rowan over o.a. de online marketing. Het is fijn om een partner te hebben die er ook na oplevering staat”.

 

CMS training, het begin van online succes!

Anouk vervolgd haar verhaal: “Afgelopen dinsdag kreeg ik een CMS-training van Manuel, één van de webdevelopers van Convident. Met een duidelijk verhaal leerde hij mij omgaan met mijn eigen website. Met Manuel ben ik gaan zitten voor de website. Hij liet me zien hoe ik pagina’s kan aanpassen, blogs kan aanmaken en nog veel meer. Rowan is online marketeer bij Convident en heeft samen met me gekeken naar de zoekwoorden, mogelijkheden op het gebied van linkbuilding, landingspagina’s, meta omschrijvingen en de Google Adwords campagne gekoppeld aan mijn beschikbare budget. Met beide heren was het een waardevolle middag. Het is fijn om, tot op zekere hoogte,  zelf kennis te hebben van je eigen website. Is het dan nu klaar? Nee, Convident heeft mij laten inzien dat het een doorlopend traject is. De volgende strategische sessie over drie weken staat alweer gepland”.

 

Vlog 5 Oplevering, toekomst is de laatste vlog in de serie ‘De Convident Klantreis’. Zowel Convident als Make a Zine hebben in 5 vlogs getracht om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de customer journey. Onze samenwerking gaat verder. Wij hopen binnenkort ook met jouw organisatie iets moois neer te kunnen zetten! Interesse? Neem hier contact met ons op. 
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image