De Convident Klantreis – Vlog 1 Kennismaken

Vlog 1 Kennismaken

Martinitoren Convident fiets

Online professionaliseren

Anouk haar visie: “Mijn website zag er wel redelijk uit, maar werkte niet naar behoren. Daarnaast was mijn website slecht vindbaar en ik ergerde me aan alle updates die constant moesten worden uitgevoerd. Ik was er al een jaar mee bezig en vond het nodig tijd om het uit te besteden. Mijn bedrijf diende ook online een professionaliseringsslag te maken. Ik leerde Convident eigenaar Rick Dreise ongeveer een half jaar geleden kennen. Ik was voor een van mijn klanten bezig met nieuwe websiteteksten en er moesten een paar kleine updates worden gedaan op de site. Ik belde de huidige websitebouwer Convident en kreeg Rick aan de lijn. Hij organiseerde dat de updates gelijk doorgevoerd werden en het Convident team plaatste de websiteteksten voor me”. “De samenwerking tussen Rick en mij verliep zo goed, dat ik besloot Rick te laten kijken naar mijn website. Hij begreep mijn struggles en zag ook verbeterpunten. Na een kop koffie bij Doppio, besloot ik dat Convident de partij voor mij was! De partij die ervoor zou zorgen dat mijn website de website van mijn dromen zou worden. Rick en ik hebben het hele proces in kaart gebracht en hebben samen 5 vlogs gemaakt over de klantreis zoals ik die ervaren heb. Hierdoor krijgen potentiële klanten of bezoekers een passend kijkje in de keuken van Convident”, aldus Anouk.