De Convident Klantreis – Vlog 1 Kennismaken

De Convident Klantreis

‘Het oneindige project’. Zo noemde Anouk van der Veen, eigenaresse van Make a Zine, haar website toen ze er zelf mee bezig was. Convident heeft de nieuwe website voor het bedrijf van Anouk ontworpen en ontwikkelt in WordPress CMS.

Convident biedt meer dan alleen het realiseren van een digitaal product. De aanpak en het volledige proces hebben we doormiddel van 5 vlogs in beeld gebracht. In ‘De Convident Klantreis’ behandelen we de 5 stappen van de sales. In de eerste vlog behandelen we het kennismaken.

 

Vlog 1 Kennismaken

 

Een goede samenwerking in kaart brengen

De kick-off van iedere samenwerking beschouwen wij als essentieel vertrekpunt. Indien mogelijk, dan gaat Convident altijd persoonlijk in gesprek. “Het merendeel van onze klanten is gevestigd in noord Nederland, echter hebben we door de jaren heen ook klanten verspreid over Nederland en het in het buitenland zitten. Ook daarin proberen we altijd zo kort mogelijke communicatielijnen te hanteren. Het gevoel van de meedenkende, creatieve en ondernemende webpartner dient altijd voorop te staan”, aldus Rick Dreise van Convident.

Convident heeft anno 2018 ongeveer 300 klanten en meerdere samenwerkingspartijen. Veel nieuwe contacten ontstaan uit het netwerk.

Zo ook het contact met Anouk van Make a Zine, die met een online vraagstuk via haar netwerk bij Convident terecht is gekomen. De website en presentatie van Make a Zine is toe aan een make over!

Online professionaliseren

Anouk haar visie: “Mijn website zag er wel redelijk uit, maar werkte niet naar behoren. Daarnaast was mijn website slecht vindbaar en ik ergerde me aan alle updates die constant moesten worden uitgevoerd. Ik was er al een jaar mee bezig en vond het nodig tijd om het uit te besteden. Mijn bedrijf diende ook online een professionaliseringsslag te maken. Ik leerde Convident eigenaar Rick Dreise ongeveer een half jaar geleden kennen. Ik was voor een van mijn klanten bezig met nieuwe websiteteksten en er moesten een paar kleine updates worden gedaan op de site. Ik belde de huidige websitebouwer Convident en kreeg Rick aan de lijn. Hij organiseerde dat de updates gelijk doorgevoerd werden en het Convident team plaatste de websiteteksten voor me”.

“De samenwerking tussen Rick en mij verliep zo goed, dat ik besloot Rick te laten kijken naar mijn website. Hij begreep mijn struggles en zag ook verbeterpunten. Na een kop koffie bij Doppio, besloot ik dat Convident de partij voor mij was! De partij die ervoor zou zorgen dat mijn website de website van mijn dromen zou worden. Rick en ik hebben het hele proces in kaart gebracht en hebben samen 5 vlogs gemaakt over de klantreis zoals ik die ervaren heb. Hierdoor krijgen potentiële klanten of bezoekers een passend kijkje in de keuken van Convident”, aldus Anouk. 
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image