De 4 mijl van Groningen

Je leest het bericht voor de Menzis 4 Mijl van Groningen 2022. Voor de 4 Mijl van 2023, klik hier.

Afgelopen zondag (9 oktober 2022) vond de 35e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen plaats. Zeker één voor in de boeken, want team Convident deed hoogstpersoonlijk mee aan dit prachtige evenement. Wij waren niet de enige deelnemers die zich waagden aan deze befaamde 6,4 kilometer race, ook deden er verschillende bekendheden mee waaronder Arjen Robben, Erben Wennemars en Jason Dourisseau.

Voorbereidingen treffen

Team Convident verzamelde eerst op kantoor voor de tactische bespreking, waarna we gezamenlijk richting het station van Groningen liepen. Een aantal collega’s waren direct naar het station gekomen en ook onze oud-stagiair Amber was van de partij. Voor deze sportieve dag hadden we speciale Convident crewmember shirts gehaald, zodat wij elkaar geen moment uit het oog zouden verliezen.

Convident 4 mijl

Klaar voor de start

Vanaf het station namen we gebruik van de door de organisatie geregelde pendelbussen. Dit was het laatste moment van rust voordat wij onze maandenlange trainingen en hardloopschema’s om moesten zetten tot prestaties. We stapten uit in Haren, ongeveer 10 minuten wandelen verwijderd van de startlocatie. Onderweg hoorden we al muziek en fanfares die ons nog extra moraal gaven.

De sfeer was geweldig

De sfeer van de Menzis 4 Mijl van Groningen was geweldig. Het aantal deelnemers dat zich op het station in Groningen hadden verzameld tot aan de entourage van de route, het was een grote ‘happening’. De honderden toeschouwers die iedereen aanmoedigde, maakten de sfeer geheel compleet.

Trots op team Convident

Terugkijkend op zondag, zijn we erg trots op onszelf en elkaar. Iedereen heeft een ijzersterke prestatie neergezet waar hij of zij trots op kan zijn. Samen zijn we aan de race begonnen en samen hebben we dit hoofdstuk afgesloten. De teamspirit zat er deze middag goed in, waardoor iedereen de race heeft gefinisht en zijn/haar medaille heeft mogen ophalen.

Bekijk de foto’s:

Convident 4 mijl Groningen

4 mijl van Groningen

4 mijl op kantoor convident

4 mijl DJ

4 mijl voor het kantoor convident

4 mijl onderweg Convident

Convident onderweg naar de 4 mijl

4 mijl selfie Rick en Rutger

4 mijl DJ

Convident 4 mijl

4 mijl Groningen Sander

4 mijl Sander

4 Mijl heenweg

4 mijl achteraf

4 mijl Cas

4 mijl vieren Convident

4 mijl Groningen Timo

4 mijl runx Sander

4 mijl live foto

4 mijl achteraf

4 mijl actiefoto