Convident website beschikbaar in meerdere talen

Om Convident zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen in binnen- en buitenland, is onze website in meerdere talen beschikbaar gesteld. Hierdoor hoef je niet per se Nederlandstalig te zijn om gebruik te maken van de diensten van het bedrijf. Op deze manier legt Convident stapsgewijs steeds meer internationale focus, wat momenteel al aan de medewerkers kant flink te merken is. Met Convident.nl in een internationale vorm, komen we tegemoet aan het doel om ook internationaal gemakkelijker vindbaar te zijn op het web.

Convident is een full service Digital Agency. Als Digital Agency leveren we diensten zoals websites, webshops en online marketing voor ambitieuze organisaties. Hier vallen ook internationale opdrachtgevers onder. Momenteel bestaat het klantenbestand van Convident voor het grootste gedeelte uit (Noord) Nederlandse klanten. Doordat Convident steeds meer aan het groeien is, willen we als bedrijf ook op internationaal vlak meer klanten gaan aanspreken. Hiervoor moet je als bedrijf jezelf verder gaan ontwikkelen. De eerste stap hiervoor is de uitbreiding op de huidige website geworden. Door middel van het toegankelijk maken van onze website in meerdere talen, kunnen organisaties die niet Nederlandstalig zijn, gemakkelijker navigeren. Op deze manier spreekt Convident diverse klanten aan qua vestigingslocatie.

Laat ons je webshop maken

Convident.DE, BE en .COM staan live

De website van Convident wordt op het moment in vier verschillende talen weergegeven. Hier zijn drie talen toegevoegd aan de huidige website. Het gaat hierbij over de talen Duits, Vlaams en Engels. De talen Duits en Vlaams zijn toegevoegd omdat die in onze buurlanden worden gesproken. Als het bedrijf nog meer groeit over de grens, dan kom je in eerste instantie al vrij snel terecht in één van deze twee landen. Verder is ook de Engelse taal toegevoegd aan de website. Dit omdat Engels een universeel gesproken taal is binnen Europa en omdat er hierdoor gelijk een grotere groep aan nieuwe groepen wordt aangesproken. Lees: ook verlagen we hiermee de drempel naar onze bestaande Engelstalige klanten en partners. Als Convident in de toekomst nog verder buiten de landsgrenzen gaat uitbreiden, kunnen we gemakkelijk een extra taal toevoegen.

De Engelse, de Duitse en de Vlaamse website heeft op basis van de Nederlandse website zijn invulling en content gekregen. De Nederlandse website, wordt dan ook nog steeds als hoofdwebsite gezien. Als er een verandering plaatsvindt op de Nederlandse website, wordt die automatisch doorgevoerd naar de drie andere websites. Door middel van deze uitbreiding op de huidige website van Convident, zijn we als bedrijf toegankelijker geworden voor internationale klanten en nóg makkelijker te vinden op het web.

Ben jij op zoek naar internationaal gefocust webbureau met online marketing services die verder reiken dan alleen de Nederlandse markt? Check dan nu alle diensten, in een door jouw gekozen taal!


Sander
Online marketeer