Convident webdesign gevestigd aan Kraneweg 48 in Groningen

Convident bevindt zich op een prachtige locatie in de stad Groningen. Of het nu gaat om een website, webshop, applicatie, hosting, onderhoud of online marketing (SEO/SEA traject), op onze locatie Kraneweg 48 te Groningen wordt dit allemaal gerealiseerd.

De Kraneweg

De Kraneweg is een straat in de stad Groningen. Een belangrijke straat, en de straat waar Convident ontstaan en gevestigd is. Aansluitend aan de Kraneweg vinden we de Friesestraatweg, aan de andere kant de Westersingel. Die ons de binnenstad inleidt. De Kraneweg, en daarmee Convident is gevestigd in de schildersbuurt. Een gewilde wijk in Groningen. Onder andere voor diverse ondernemers, bedrijven en studenten.

Geschiedenis

De naam Kraneweg is afgeleid van een hijskraan die ooit gestaan heeft aan de Reitsdiepkade. Er zijn diverse monumenten te vinden in de straat. Ook zijn er prachtige herenhuizen aanwezig met een rijke geschiedenis. Veel panden zijn gebouwd in het begin van de 20e eeuw. Veel straten in de buurt zijn vernoemd naar Groningse schilders. Bijvoorbeeld Taco Mesdag en Herman Collenius. Ook heeft er vroeger een trolleybus door de straat gereden.

Heden

De Kraneweg kent een rijk bezit aan diverse ondernemingen. Uiteraard Convident webdesign. Daarnaast zijn er diverse eetcafétjes te vinden, een advocatenkantoor, en een administratiekantoor. Ook vind je er een verloskundigenpraktijk, een kinderopvang, en een basisschool. Kortom veel variatie aan bedrijvigheid. Ook is de Kraneweg een ‘groene’ straat. In 2015 hebben de bewoners gekozen voor 54 nieuwe bomen. De gehele straat heeft toen een prachtige make-over gekregen.

Webdesign Groningen

Ook Convident heeft de beschikking over een prachtige locatie gelegen in het midden van de Kraneweg. In een mooi herenpand met karakteristieke eigenschappen, wordt nu dagelijks ons webdesign en online marketing gerealiseerd. Gelegen ten westen van de binnenstad van Groningen is Convident via diverse wegen goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer, of per fiets zijn wij prima te bereiken.

Ben jij ook benieuwd naar Convident?

   Neem contact op