Convident webdesign gevestigd aan Kraneweg 48 in Groningen

Heden

De Kraneweg kent een rijk bezit aan diverse ondernemingen. Uiteraard Convident webdesign. Daarnaast zijn er diverse eetcafétjes te vinden, een advocatenkantoor, en een administratiekantoor. Ook vind je er een verloskundigenpraktijk, een kinderopvang, en een basisschool. Kortom veel variatie aan bedrijvigheid. Ook is de Kraneweg een ‘groene’ straat. In 2015 hebben de bewoners gekozen voor 54 nieuwe bomen. De gehele straat heeft toen een prachtige make-over gekregen.

 Webdesign Groningen

Ook Convident heeft de beschikking over een prachtige locatie gelegen in het midden van de Kraneweg. In een mooi herenpand met karakteristieke eigenschappen, wordt nu dagelijks ons webdesign en online marketing gerealiseerd. Gelegen ten westen van de binnenstad van Groningen is Convident via diverse wegen goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer, of per fiets zijn wij prima te bereiken.

 

Ben jij ook benieuwd naar Convident?

 

   Neem contact op

 

© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden