Convident versus Internet Explorer

Ook bij Convident ondersteunen wij de oudere versies van Internet Explorer niet meer. Dit komt doordat Convident de nieuwste webtechnieken toe past om haar website zo goed mogelijk te ontwikkelen. De technieken achter Internet Explorer zijn verouderd waardoor de browser de nieuwere ontwikkelingen niet begrijpt. Hierdoor werken veel websites niet meer optimaal en gaan ze vaak ‘kapot’.

Website in Internet Explorer 6. IE snapt GRID-systeem niet.

Alternatief

Maar als Internet Explorer niet optimaal werkt, wat is dan een optie? Zoals eerder al genoemd is, wordt de browser Google Chrome behoorlijk veel gebruikt. Chrome ondersteunt bijna alle nieuwe technieken en wordt regelmatig geüpdatet. Chrome is ook erg vriendelijk voor webdevelopers (dat vinden wij dan weer leuk). Het heeft namelijk verschillende developer-extensies en je kunt gemakkelijk de scripts van websites bekijken en aanpassen. Naast Chrome zijn natuurlijk Safari, Edge, Opera en Firefox ook goede alternatieven!

© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden