Convident verlengt sponsorcontract FC Groningen met 2 seizoenen

Rick Dreise ondertekent nieuw sponsorcontract FC Groningen met Bas Schrage (voorzitter Boeren-Box) en Geert Kuiper (accountmanager FC Groningen).

Rick Dreise ondertekent nieuw sponsorcontract FC Groningen.

Convident heeft haar lopende sponsorovereenkomst met FC Groningen verlengt met twee seizoenen. Naast een partnership met FC Groningen skybox de Vastgoedlounge, heeft ook ‘buurman’ de Boeren-Box zich aangesloten bij de online diensten van Convident.

“Al langere tijd hebben we een zeer succesvolle samenwerking met de Vastgoedlounge van FC Groningen. Nadat bekend werd dat de nieuwe Boeren-Box skybox naast de Vastgoedlounge kwam te zitten, hebben we direct contact opgenomen met voorzitters Bas Schrage en Jos Hofsteenge. Al snel kwamen we tot een mooie lange termijn samenwerking”, aldus Convident directeur algemene zaken Rick Dreise. Rick heeft zelf werkzaamheden bij FC Groningen gedaan, kent de club goed en is met Convident nu officieel online partner van beide skyboxen.

 

Boeren-Box

‘’De Boeren-Box’’ is de agrarische skybox van FC Groningen, de trots van Groningen waar zowel spelers als supporters de geuzennaam ‘Boeren’ mogen dragen. De box staat voor een skybox vol nuchtere, trotse ondernemers verbonden aan de agrarische bedrijfstak. Op moment telt de Boeren-Box 21 bedrijven. Uiteenlopend van agrarische bedrijven en haar toeleveranciers, tot andere ondernemingen die een sterke link hebben met deze sector. Convident zorgt voor een optimale online ondersteuning, van grafische vormgeving, webontwikkeling tot en met social media beheer. Convident is meer dan alleen internetpartner van de box. Een belangrijke regel binnen de samenwerking is het actief ondersteunen en promoten van de vernieuwde skybox. Zo heeft Convident naast de nieuwe website een belangrijke taak richting de promotie van events, wedstrijdactiviteiten en de skybox schermpresentaties.

Overeenkomst

Convident medewerkster Esther ten Hoor presenteerd de nieuwe website.

Convident medewerkster Esther ten Hoor geeft uitleg over de nieuwe website.

Bij de websites van beide skyboxen hebben we rekening gehouden met een hoge webstandaard in combinatie met gebruikersgemak en het uiterlijk van de website.

Recent, op zaterdag 19 november, werd de officiële presentatie van de nieuwe website www.boeren-box.nl verzorgd door Convident. Webmedewerkster Esther ten Hoor, die zelf een groot aandeel leverde in de webdesign en webbouw werkzaamheden van de skyboxen, nam het woord. Bij een nieuwe box, kon een nieuwe website niet missen.

Convident heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om en professionele en gebruiksvriendelijke site neer te zetten voor de Boeren-Box. Binnenkort worden de online platformen voorzien van een 360 gradenfotografie bedrijfstour, die in samenwerking met Vedetti wordt ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk voor bezoekers om door middel van virtual reality een kijkje in de skybox te nemen.

“Met onze online dienstverlening ondersteunen we beide skyboxen volledig op gebied van hun online uitingen, gericht op bestaande leden en actieve promotie richting potentiële leden. Korte lijnen met beide skybox voorzitters en accountmanagers Ben Haverkort en Geert Kuiper van FC Groningen is onlosmakelijk verbonden met deze succesvolle samenwerking. Een echte win-win situatie. Door de nieuwe overeenkomst blijven we ook de komende 2 seizoenen verbonden als lid van de businessclub, wat voor ons weer tot veel nieuwe contacten leidt”, aldus Rick.