Convident verlengt sponsorcontract en gaat naar vijfde seizoen bij FC Groningen

Convident heeft haar aflopende sponsorovereenkomst met FC Groningen verlengt en gaat haar vijfde seizoen als sponsor van de club tegemoet. “Naast onze nieuwe sponsorovereenkomst bij de Hattricks Club, blijven we ook als website partner van skybox de Boeren-Box aan de club verbonden. We richten ons samen met accountmanager Christiaan de Jong vol op de nieuwe kansen die voor ons ontstaan in de Hattricks Club”, aldus Rick Dreise van Convident. 

Business Club

De Business Club van FC Groningen, genaamd Hattrick’s Club, is een van de grootste zakenclub van Stad en Ommeland. Onder het motto ‘voetbal, zaken en plezier’ worden de leden voorzien van een groot, maar vooral ook gevarieerd zakelijk netwerk. Netwerken bij de Hattrick’s Club is laagdrempelig omdat voetbal verbindt. Daarnaast wordt voor de leden door middel van de Hattrick’s Club op effectieve wijze de netwerkkansen in beeld gebracht. “Dit past uitstekend bij Convident. Onze ervaring is dat er vanuit de businessclub FC Groningen veel kansen liggen en dat we hiermee ons netwerk verder kunnen uitbouwen”, aldus Rick.

De Hattrick Club organiseert bijvoorbeeld elk seizoen de borrels op locatie, een golfdag, nieuwjaarsreceptie en nog veel meer. Via de speciale business club app worden leden geïnformeerd en kunnen zij zich inschrijven voor deze evenementen. 

Bredere samenwerking

Rick vervolgd: “Convident verzorgd al vier seizoenen de digitale uitingen van thema skyboxen van FC Groningen. Hierdoor zijn we direct verbonden aan deze boxen, met alle prachtige faciliteiten en zakelijke mogelijkheden van dien. Dit verloopt succesvol, echter willen we ons met Convident ook breder gaan orienteren binnen de businessclub van FC Groningen. Daarom kiezen we er bewust voor om onze overeenkomst te verlengen, maar dan in de Hattricks Club”.

Rick heeft zelf jaren geleden werkzaamheden voor FC Groningen uitgevoerd, kent de club goed en is met Convident naast online partner van thema skyboxen nu ook officieel in het bezit van Hattricks Club business seats. Al eerder werd hij door Hattricks Magazine geïnterviewd.

Lees hier het volledige interview: https://www.convident.nl/interview-rick-dreise-in-business-magazine-hattricks-club/


Rick
Co-founder