Convident tekent sponsorcontract bij Donar

Convident tekent een sponsorcontract bij Donar! Convident sluit zich per direct aan bij de Basketbal Business Club van Donar. Dat wij ons betrokken voelen bij de stad Groningen mocht al duidelijk zijn, maar sinds vorige week zijn we officieel ook partner van Donar. De thuisbasis van Donar, MartiniPlaza, ligt in hartje Groningen, ideaal om te bezoeken voor een flinke dosis entertainment, spanning en sensatie.

Donar is niet alleen sportief bezig, ook stuiteren zij de bal voor maatschappelijke activiteiten. Het draait niet alleen om topbasketbal, maar ook aan de impact van basketbal, sport en bewegen op een gezonde maatschappij. Dit doen zij in de vorm van clinics, het ‘Health Energizers!’ programma en nog veel meer activiteiten. De sportieve en maatschappelijke activiteiten past perfect in het kader van onze bedrijfsmissie en is daarom een perfecte partner voor Convident.

Rick en Rutger bij Donar

Basketbal Business Club

Voor veel bedrijven en organisaties is de Basketbal Business Club (BBC) een mooi platform om zich te positioneren en profileren in een sportieve en ongedwongen sfeer. Voor Convident is het meer dan alleen dat. We kijken er naar uit om deel te nemen aan de businessclubactiviteiten en nieuwe connecties te leggen. Met deze samenwerking en ons lidmaatschap van de BBC krijgen we twee vaste business seats om vanaf de hoofdtribune de thuiswedstrijden van Donar bij te wonen. Wij vinden het een zeer toegevoegde waarde om op deze manier optimaal binding te hebben met relaties uit Groningen en omstreken.

Rutger van de Griendt en Rick Dreise namens Convident en commercieel manager Hayo Bijl van Donar zijn bijzonder content met de nieuwe sponsorovereenkomst. Rutger: “We zijn er uitermate trots op dat wij elkaar hebben weten te vinden. Net als Donar is Convident een lokaal en landelijk opererende organisatie met een gezonde ambitie. Basketbal en business is een uitstekende manier om het netwerk van Convident te vergroten. De manier waarop Donar haar ambities wil bereiken past ook bij de identiteit van Convident. Kortom, Convident is Trots op deze match.”

Convident samenwerking met Donar

Maatschappelijk, business en plezier

Een betere en gezondere samenleving ontstaat niet vanzelf, als organisatie gaan wij daarom een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Dit doen we door met menselijke en financiële middelen stichtingen of organisaties te ondersteunen die een sociaal en maatschappelijk doel nastreven. Ben je benieuwd wat Donar en Convident daarin voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.