Convident succesvol ingeschreven voor de Groninger Ondernemingsprijs 2021

8 april zijn de inschrijvingen van de Groninger Ondernemingsprijs van start gegaan. Een kans die Convident als groeiend bedrijf niet aan zich voorbij kon laten gaan. Ondertussen staan wij dan ook succesvol ingeschreven en gaan we met volle moed de strijd aan voor de titel: “Meest toonaangevende bedrijf in Stad en Ommeland”. Een titel die wij in november in ontvangst hopen mogen te nemen.

Groninger ondernemingsprijs 2021

De Groninger Ondernemingsprijs wordt sinds 1998 georganiseerd voor toonaangevende ondernemingen in stad en ommeland. Het doel: het stimuleren van de Groninger economie, door het zichtbaar maken van excellente ondernemingen en het bieden van een interessant netwerk. Daarnaast wil Stichting Groninger Ondernemingsprijs meer bekendheid geven aan bijzonder ondernemerschap in de provincie: “Goed presterende ondernemingen zijn een voorbeeld en stimulans voor andere ondernemingen.” Vanuit de organisatie worden er daarom verschillende momenten gepland waarin er ruimte is om te netwerken. Een mooie kans voor ondernemers om geïnspireerd te raken van elkaar.

Criteria

De genomineerden worden getoetst aan de hand van de volgende criteria:

  • De onderneming is gevestigd in Stad en/of provincie Groningen;
  • De onderneming heeft minimaal 10 werknemers in dienst;
  • De onderneming bestaat ten minste 5 jaar;
  • De kracht van het product of de markt combinatie(s);
  • Strategische visie;
  • Maatschappelijk ondernemen;
  • Marketingstrategie;
  • Financiële positie;
  • Personeelsbeleid.

Maar ook opvallende prestaties, jubilea of onderscheidingen kunnen een rol spelen. Met bijvoorbeeld onze strategische (internationale) visie op de toekomst en maatschappelijke projecten is dit een rijtje waar wij onszelf direct in herkennen.

Ingeschreven, en nu?

De eerste stap is gezet: Convident is ingeschreven om kans te maken op de Groninger Ondernemingsprijs. Maar hoe nu verder? Op 11 juni staat het eerste spannende moment in de agenda omcirkeld. Op die dag zullen de tien genomineerden bekend gemaakt worden. Genomineerd? Dan zal Convident op 30 september de nominatie bijeenkomst bijwonen, waarbij ieder bedrijf zal gaan pitchen. Zij met de beste verhalen zullen hierna benoemd worden tot de drie finalisten van de Groninger Ondernemingsprijs. Anderhalve maand later, op 18 november, zal een feestelijke finale avond plaatsvinden. Waar kan dat nou beter dan in het MartiniPlaza? Wij hopen jou tegen die tijd natuurlijk goed nieuws te brengen en houden je tussentijds op de hoogte!


Rick
Co-founder