Convident stagiaires met ambities

In februari startten onze twee nieuwe stagiaires Liselotte en Dirk Jan. Beide vooruitstrevende studenten aan de Hanzehogeschool Groningen met ambities en doelen. Wij vroegen aan hen wat zij wilden bereiken met hun stage en wat hun eerste impressie waren van Convident. In deze blog lees je meer over deze twee toppers!

 “Mijn naam is Liselotte en op nog geen twee minuten afstand van Convident woon ik in een internationale studentenflat. Ik studeer Communicatie en Multimediadesign en het leukste vind ik aan mijn opleiding dat ik met veel verschillende dingen bezig ben. Het ene moment ben je projectmanager en het andere moment ben je aan het ontwerpen.

Ik kan me het eerste gesprek bij Convident nog goed herinneren. In eerste instantie wilde ik me gaan focussen op de marketing, maar Rick had mijn portfolio bekeken en vond dat front-end beter bij mij paste. Ik gaf gelijk aan dat ik nog niet zoveel wist van coderen, maar dat ik dat wel wilde leren. Rick zei meteen: “Wij kunnen je hier veel leren en we bieden je de ruimte om je te ontwikkelen en kennis op te doen.”.

Nu zit ik bij de online marketeers en leer ik niet alleen coderen. Nee, ik leer hier veel meer dan dat en dat maakt het juist zo leuk. De sfeer is informeel, gezellig en soms zelfs leuk chaotisch!” Liselotte

“Mijn naam is Dirk Jan en ik reis elke dag via de Hunnebed Highway naar Groningen! Ook ik volg de opleiding Communicatie en multimediadesign. Daarnaast heb ik mijn eigen onderneming Concept 20 en met mijn bedrijf houd ik me bezig met het ontwerpen van flyers, menukaarten en nog veel meer. Het leuke aan mijn opleiding vind ik dat het aansluit bij mijn toekomstplan. Natuurlijk is het wel eens lastig te combineren, maar ik houd wel van een uitdaging.

Een kennis van mij wees mij op Convident als stageplek en het trok me gelijk. Ik plande een persoonlijk gesprek in met Rutger en gelijk een half uur na het gesprek werd ik gebeld door hem dat ik aangenomen was! Het feit dat je zo’n persoonlijk gesprek hebt en zo snel wordt teruggebeld voelde heel persoonlijk en het gaf me een goed gevoel. Ook tijdens het gesprek werd er al heel veel interesse getoond en werd er gezegd dat ze me alles wel wilden leren.” Dirk Jan


Rick
Co-founder