Convident sponsort website voor jouw goede doel

De droom van de Olympische Spelen 2020 in Tokyo

Convident ontwikkelt voor diverse maatschappelijke projecten en goede doelen websites. Onze organisatie is ervan overtuigd dat het voortbestaan niet alleen afhankelijk is van een gedegen financieel beleid of de omvang van onze achterban. Wij doen ontzettend graag een stapje extra, door bijzondere projecten onze support te verlenen en te sponsoren.

 

Convident sponsor  Jop van der Laan Convident

Maatschappelijk project Jop van der Laan

Dit jaar heeft Convident een platform voor gehandicapt topsporter Jop van der Laan gerealiseerd. Jop van der Laan is geboren op 8 maart 1998 en woont in Haren. In 2016 heeft hij zijn VMBO TL diploma gehaald en is momenteel druk bezig met zijn eerste leerjaar van de opleiding sport en coaching, niveau 4 van het Johan Cruijff College Groningen.

 

Lichamelijke beperking

Jop heeft, sinds zijn geboorte, een lichamelijke beperking in de vorm cerebrale parese (CP). Dat wil zeggen dat hij verhoogde en soms ongecontroleerde spierspanningen heeft, in zijn geval vooral in zijn benen en rechterarm. Daarnaast is hij slechthorend. Maar dat houdt hem niet tegen om te sporten op uitzonderlijk hoog niveau! “Echte enorme drive en groot doorzettingsvermogen. Op alle fronten een zeer bijzonder project. Want naast onze support qua online platform en uitingen, is Jop een heus inspiratiebron voor vele topsporters”, aldus Rick Dreise van Convident.

Sport

4 jaar geleden werd duidelijk dat Jop over sporttalent beschikt en werd hij een vaste speler van het nationale rolstoelrugbyteam!

“We zijn nu bezig met de voorbereiding van het kwalificatietoernooi voor promotie van Divisie C naar Divisie B (eind 2017). Mijn droom en hoofddoel is het spelen op de olympische Spelen van 2020 in Tokyo”, aldus Jop van der Laan.

Sponsorbijdrage

Rolstoelrugby maakt nog geen deel uit van de organisatie NOC/NSF. Dit betekent dat Jop samen met zijn naasten de reis- en verblijfskosten voor buitenlandse toernooien en trainingen in Nederland zelf moet betalen. Materiaal (bijv. rugbyrolstoel en handschoenen) is ook voor eigen rekening.

De NOC/NSF status is te verwachten bij promotie naar Divisie A. Jop is blijvend op zoek naar sponsoren, die mede zijn droom helpen verwezenlijken. “Ik zal zorgen voor een goede besteding van het geld en ben graag bereid een wederdiensten te verlenen. Bijvoorbeeld het geven van presentaties over mijn sport op bijeenkomsten, reclame-uitingen op de website ontwikkelt door Convident of mijn aanwezigheid op lezingen”, aldus Jop. Kortom, een prachtig waardevol doel waar Convident graag haar steentje aan bij draagt.

 

Schrijf je ook in!

Ieder jaar maken we minimaal één website voor een goed doel. Dat kan ook jouw goede doel zijn! Wil jij ook een gratis website voor jouw goede doel?

 

Voorwaarde:

  • Het goede doel is non-profit. Niet jij of Convident profiteert, maar het doel.
  • Het goede doel wordt gerund/ondersteund door vrijwilligers.
  • Je bent zelf vrijwilliger voor het goede doel of op een andere manier betrokken.

 

Laat het weten en vul het formulier in.

  • Schrijf een motivatie waarom jij het belangrijk vindt dat jouw goede doel een (nieuwe) website nodig heeft.
  • Leg uit wat de doelstelling is van het goede doel.

 

 

Elk voorjaar selecteert Convident een nieuw goed doel, die wij volledig zullen ondersteunen met onze dienstverlening. Als het jouw goede doel wordt, gaan we de daarop volgende periode gelijk aan de slag met jouw website en overige online uitingen!