Convident sponsor FC Groningen

Rick Dreise (Convident) tekent overeenkomst FC Groningen

Ook voor het komend seizoen (2016 – 2017) is Convident sponsorlid bij voetbalclub FC Groningen. Convident is medio 2015 lid geworden van de businessclub. Convident heeft in een eerder stadium al een interactieve website en schermpresentatie voor themalounge de Vastgoedlounge FC Groningen ontwikkeld.

In samenwerking met FC Groningen en het bestuur van de Vastgoedlounge zijn beide websites, onder aanvoering van Convident, gerealiseerd. Deze platformen zijn dé plek voor iedereen binnen de themalounge met een groen-wit hart. Op deze website staan alle leden, (sponsor)activiteiten, nieuws, 360 graden binnenkijken door Vedetti, lid worden voor nieuwe leden en bedrijven kunnen er tickets aanvragen.

Volop gelegenheid om met klanten bij te praten

Voetbal, zaken en plezier. Dat zijn de focuspunten vanuit FC Groningen voor haar zakelijke relaties. Convident commercieel directeur Rick Dreise heeft onder leiding van huidig commercieel directeur Robbert Klaver stage gelopen op de commerciële afdeling van FC Groningen. Rick: “Momenteel hebben we regelmatig correspondentie met Ben Haverkort, accountmanager bij de club. Wij vinden het een zeer toegevoegde waarde om op deze manier optimaal binding te hebben met relaties uit Groningen en omstreken. Convident is een Groninger internetbedrijf en heeft zelf medewerkers die fanatiek supporter zijn. Na een drukke werkweek kunnen we gezellige voetbalmiddagen beleven in de Hattricks Club Lounge of Vastgoedlounge skybox. Daarnaast is er natuurlijk volop gelegenheid om met klanten bij te praten. Een ontzettend mooie combinatie!”.