Convident samenwerking met The Concrete Factory

Sinds 2016 hebben we de websites voor The Concrete Factory (TCF) in beheer. Een fijne samenwerking waar we trots op zijn. TCF is een groeiende organisatie van Erwin Sanneman, de specialist op gebied van woonbeton en bedrijfsvloeren!

Momenteel zitten we midden in de realisatie van een nieuwe webshop én extra lead genererende website, een mooi moment om deze case eens nader toe te lichten. Beide websites zullen binnenkort gelanceerd worden. Daarnaast blijven we aan de organische vindbaarheid werken aan de hand van gerichte SEO campagnes in combinatie met de Google Ads campagnes van Sjaak Hummel. Een geslaagde samenwerking!

TheConcreteFactory

Online vindbaarheid

Naast dat online vindbaarheid al jaren centraal staat in de samenwerking, willen we ook impact creëren met een frisse en moderne website en webshop presentatie. Dat is één van de redenen waarom het UX design en development team van Convident aan de slag is gegaan met de nieuwe website. Het SEO traject blijft ondertussen doorgaan en groeiend. Met méér dagelijkse offerte aanvragen kunnen we zeggen dat de SEO planning haar vruchten heeft afgeworpen. De bouw van de nieuwe webshop maakt het voor het online marketing team makkelijker een pagina conversiegerichter in te delen en dus nóg meer resultaten te boeken.

De bouw van een nieuwe webshop

Na een kickoff sessie met projectmanager Dirk-Jan Meertens en de nodige sparring met Erwin Sanneman, hebben we de eerste fases van onze werkwijze doorlopen (sprint 1 wireframing en sprint 2 webdesign). Momenteel zijn onze developers Cas en Hamada druk aan de slag met de bouw (sprint 3 development). Met oog voor de huisstijl en conversiegerichte designs hebben we het perfecte plaatje kunnen tekenen. Voor het resultaat zul je nog even moeten wachten, momenteel is het development team volop bezig met de realisatie van de website. Hierin zijn zij continu in overleg met de online marketing afdeling om de site en shop zo optimaal en gebruiksvriendelijk mogelijk neer te zetten.

Een extra lead genererende website

Het blijft niet enkel bij een moderniseringslag. Naast de bouw van een nieuwe Theconcretefactory.nl, zijn we druk aan de slag met een extra lead genererende website voor Betonvloer.org. Deze leadgeneratiewebsite gaat door het online marketing team worden ingezet om nóg meer aanvragen binnen te slepen en het succes van The Concrete Factory uit te breiden. Kortom, met de bouw van deze website gaan we voor dubbel succes!

We moeten nog even wachten voordat beide websites online komen, maar het resultaat wordt schitterend 🙂

Ook een nieuwe of extra website laten maken?

Ben jij ook op zoek naar een geoptimaliseerde website of webshop? Wil je meer leads of sales uit je online omgeving halen? De websites van Convident maken het verschil en daar zijn we trots op. We wireframen en designen de pagina’s zodat deze perfect bij jouw huisstijl passen en het gewenste resultaat opleveren. Benieuwd wat Convident voor jou kan betekenen? Neem contact op.