Convident samenwerking met JB Car Systems

Eind vorig jaar is Convident de samenwerking met JB Car Systems aangegaan, met als belangrijkste doel om de enthousiaste inbouwspecialist uit Meppel online te ondersteunen. En hoe!? We bereiken samen hele mooie organische resultaten, wat leidt tot de volgende kansen in de markt.

JB Car Systems is dé inbouwspecialist van high-end audiosystemen en audio upgrades op maat voor in de auto, camper, sloep of jacht. Door de snelle en betrokken schakeling van zowel webdevelopment en online marketing hebben de mensen Convident het bedrijf snel kunnen bedienen met nieuwe ontwerpen, aanpassingen op de website en succesvolle SEO campagnes. Een geslaagde samenwerking, wat zeker gaat leiden tot meer. Ondernemer en mede-eigenaar Rick Dreise was recent op bezoek bij Jan Buitenhuis van JB Car Systems, die naar alle tevredenheid een heerlijke fles Convident champgne in ontvangst nam. Zie de onderstaande foto.

Website ondersteuning

Handig voor deze samenwerking, is dat JB Car Systems alles voor de website op één plek kwijt kan. Naast het online marketing traject, biedt Convident WordPress website ondersteuning voor onder andere de webhosting en het onderhoud van de website. Ook supportaanvragen kunnen direct worden doorgestuurd naar Convident waardoor deze een snelle schakel biedt tussen wens en uitvoering.

Bij Convident zijn we volop actief met webprojecten en online marketing campagnes voor onze klanten. Deze combinatie van website ondersteuning en online marketing zorgt bij JB Car Systems voor een gehele ontzorging van hun digitale kanalen. “Convident is absoluut een aanrader voor MKB bedrijven en bedrijven die online wat willen bereiken,” aldus Jan Buitenhuis.

Online vindbaarheid

Een succesvolle onderneming heeft meer nodig dan een goede WordPress website of webshop. De marketeers van Convident zetten zich in voor JB Car Systems om de website hogere posities in Google te bezorgen. De online vindbaarheid van de specialist uit Meppel is voor Convident de maatstaf van succes voor deze samenwerking. De passie die Yvette en Jan hebben voor het plaatsen van high-end inbouwsystemen, voor comfort en beveiliging van voertuigen, zet Convident om in succesvolle SEO campagnes.

JB Car Systems aan het werk

Jouw online omgeving

Wil jij net als JB Car Systems aan de slag met jouw online kanalen? Convident biedt het gehele totaalplaatje voor jouw online omgeving. Naast hosting, onderhoud en SEO campagnes kun je bij Convident terecht voor het bouwen van nieuwe websites en webshops. Ook het adverteren binnen Google of sociale media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of Tiktok kan de oplossing bieden voor jouw vraagstuk en helpen we je graag bij.

Meer weten over wat Convident voor jou kan betekenen bij het behalen van online succes? Kom in contact!