Convident realiseert nieuwe website Corlido Group

Jacco Appeldoorn (Convident) en Talisa Rijfkogel-Koopman bij Corlido Group in Emmen

Convident heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Corlido Group. Corlido Group helpt organisaties om het maximale uit hun inkoopproces te halen. Van het overnemen van de tail spend tot het leveren van specifieke commodity’s. Samen zoeken ze naar de beste oplossingen voor inkoop en supply chain vraagstukken. Aan Convident de taak om vanuit slim doordachte wireframes en webdesigns een gestructureerde online totaaloplossing te realiseren. “Hierin is Convident meer dan geslaagd”, aldus een enthousiaste Talisa Rijfkogel-Koopman van Corlido Group.

Uniek concept

Corlido Group is een internationale inkooporganisatie met roots in Nederland. In 1995 opgericht als traditionele groothandel. In 23 jaar tijd uitgegroeid tot een groep van meer dan 70 inkoop- en supply chain professionals. Vanuit onze 12 wereldwijde vestigingen werken we iedere dag hard om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen. Corlido Group heeft een uniek concept ontwikkeld waarbij aanzienlijke inkoopverbeteringen worden gerealiseerd door het inkoopproces te vereenvoudigen en de kostprijs te verlagen. “De organisatie is zeer toegankelijk en persoonlijk te benaderen. Meer informatie over de organisatie en het unieke concept is natuurlijk te vinden op de nieuwe website”, aldus Jacco Appeldoorn van Convident.

Online totaaloplossing

Convident heeft vol trots de nieuwe website van Corlido Group ontwikkeld. Vanuit een gestructureerd werkproces is de realisatie tot stand gekomen. Projectmanager en developer Jacco Appeldoorn heeft daarin zeer korte communicatielijnen met Corlido Group, met in het bijzonder Talisa Rijfkogel-Koopman, gehanteerd. Van design tot aan de webtraining en eindoplevering, is het traject meer dan succesvol gerealiseerd. Daarmee stopt het contact uiteraard niet. Convident verzorgd ook de webhosting en het website onderhoud/support. En er komt meer! De volgende projecten liggen alweer op de stapel en daarin zullen beide partijen elkaar wederom vinden. Beide organisaties zijn dan ook zeer enthousiast en kijken uit naar het continueren van deze waardevolle lange termijn samenwerking!