Werk samen met Convident

Convident biedt alles voor het ontwerpen en ontwikkelen van een goede website of webshop in WordPress CMS. Convident directeur Rick Dreise: “Daarnaast krijgen we regelmatig vraagstukken die we niet alleen met onze dienstverlening kunnen aanbieden. Met die reden zijn we altijd op zoek naar goede partners, want wij geloven in co-creatie. Bij Convident geloven we erin dat een goede samenwerking goud waard is. Daarom willen we jou en jouw bedrijf hierin betrekken, want misschien is een Convident partnership wel iets voor jou.”

Samen sterker!

Een digital agency zoals Convident is betrokken bij de communicatieprocessen van ambitieuze bedrijven. Soms vallen bepaalde aanvragen buiten ons expertiseveld en hier zou jouw expertise misschien wel perfect van pas komen. Daarom bieden we verschillende Convident partnerships aan, zodat we op elkaar kunnen bouwen. Rick Dreise: “Samen staan we sterker en kunnen we verder groeien tot een duurzame, ambitieuze en sterke speler.”

Bij Convident vinden we het dan ook belangrijk dat we partners vinden die goed bij ons passen. Daarom wordt er nadruk gelegd op het feit dat we als partners op elkaar moeten kunnen rekenen en dat onze diensten bij elkaar aansluiten. “Alleen zo kunnen we echt op elkaar bouwen en elkaar sterker maken”, aldus Rick. Wil je meer weten over de soort Convident partnerships die wij zoeken? Bekijk onze ‘Partnerships’ pagina.

Partnerships Convident

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Convident ligt de nadruk op de langetermijnrelaties die wij hebben met onze opdrachtgevers, want we willen hen het best mogelijke resultaat bezorgen. Echter niet alles wat zij vragen, valt binnen onze expertise. Misschien valt het vraagstuk wel binnen jouw expertiseveld?! Dan kunnen wij onze klanten doorschakelen naar jou en de omgekeerde situatie is ook mogelijk.

We zijn vaak gefocust op de bedrijfscultuur en vinden het dan ook belangrijk dat onze partners zich herkennen in onze kernwaarden. Zo kunnen we er voor beide partijen achter komen of er sprake is van een toekomstig Convident partnership. Onze kernwaarden zijn:

  • Persoonlijk en toegankelijk.
  • Samenwerken door kennisoverdracht.
  • Betrouwbaar en duurzaam.
  • Maatschappelijk betrokken.

Dit zijn kernwaarden die onze klanten, partners, medewerkers en relaties van ons kunnen verwachten. Wil je meer over Convident weten? Ga dan naar onze ‘Over ons’ pagina toe.

Vind je een partnership met Convident een interessant idee? Contacteer ons dan gerust en tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we de opties voor een sterke samenwerking bespreken die duurzaam en waardevol is voor beiden. Je kan ons hier contacteren of neem rechtstreeks contact op met co-founder Rick Dreise.


Rick
Co-founder