Convident op retreat naar Finland met Vruit Boost je Business!

Convident ondernemer Rick Dreise is samen met andere 10 ondernemers deelnemer geweest aan de Vruit Business Retreat in Fins Lapland. Tijdens de retreat focus je volledig op je bedrijf en jezelf als ondernemer. Aan de hand van waardevolle workshops waaronder persoonlijke groei, branding en marketing zoom je in op je business. En dat door specifieke coaches met kennis van zaken! Initiatiefnemer van Vruit is Jessica Kuiken, als ondernemer ook bekend van haar bedrijf marketing crew uit Franeker.

Nieuwe inzichten

Rick: “Jessica en ik kennen elkaar van de Jonge Ondernemings Prijs, waarbij zowel Convident als Marketing Crew allebei geselecteerd waren als halve finalist. Erg tof dat Jessica dit nieuwe initiatief is gestart en dat ze me hiervoor heeft benaderd. Tijdens deze business retreat ben je volop bezig met je groeiambities, maar kom je ook tot rust in het prachtige Fins Lapland en leer je focussen op dat wat ertoe doet. Met de dagelijkse workshop sessies die gegeven worden door gespecialiseerde coaches, zoom je in op je business. Daarnaast zijn we met onze leuke groep ondernemers onder andere op expeditie geweest naar het noorderlicht, hebben we een snowmobile safari gedaan en heerlijk ontspannen bij een kampvuur in een échte Finse Lavuu. Kortom, een hele waardevolle ervaring wat leidt tot nieuwe inzichten. Deze neem ik zeker mee om Convident (nog) verder te laten groeien”.

Absolute aanrader

Het is goed om regelmatig te sparren en te reflecteren op je business. Rick koos ervoor om met Vruit zijn vertrouwde omgeving te verlaten en samen met andere ondernemers te vertrekken naar een business retreat op een inspirerende, exclusieve locatie. Om een stap vooruit te zetten, moet je soms eerst even stilstaan. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Een hele mooie kans om nieuwe ideeën op te doen en andere ondernemers te ontmoeten. We bevelen Vruit Boost je Business dan ook voor elke ondernemer van harte aan!

Wil je ook een retreat?

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van Business retreats van Vruit Boost je Business? Kijk dan hier op hun website en neem direct contact op!


Rick
Co-founder