Convident ontvangt het Goed Hart Keurmerk: Een mijlpaal in maatschappelijke betrokkenheid

We zijn trots om te mogen aankondigen dat wij als Convident het Goed Hart Keurmerk hebben ontvangen! Dit keurmerk erkent bedrijven die zich uitzonderlijk inzetten voor goede doelen en maatschappelijke betrokkenheid tonen.

Het keurmerk, dat in drie gradaties wordt uitgereikt, benadrukt onze voortdurende inspanningen om een positieve impact te maken op de samenleving. Voor ons betekent dit niet alleen erkenning, maar ook een push om onze maatschappelijke initiatieven verder uit te breiden.

Wat is het Goed Hart Keurmerk?

Het Goed Hart Keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor bedrijven die actief bijdragen aan goede doelen. Bedrijven kunnen zich aanmelden voor het keurmerk of door klanten worden voorgedragen. Het doel van dit keurmerk is om bedrijven te motiveren maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ook informeert het mensen over de bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Wat betekent dit keurmerk voor ons?

Het ontvangen van het Goed Hart Keurmerk is een belangrijke mijlpaal voor ons. Het is een erkenning van onze inspanningen om de wereld een stukje beter te maken. Dit keurmerk toont aan dat we niet alleen gericht zijn op zakelijk succes, maar ook oog hebben voor de maatschappij en de wereld om ons heen.

Onze maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze betrokkenheid bij de samenleving komt tot uiting in diverse initiatieven die we ondersteunen en projecten die we opzetten.

Steun aan lokale sportverenigingen

We sponsoren verschillende lokale sportverenigingen omdat we geloven in de kracht van sport om mensen samen te brengen en een gezonde levensstijl te bevorderen.

Milieu-initiatieven

Duurzaamheid is een van onze kernwaarden. Zo gebruiken we alleen circulaire bureaustoelen, hebben we zonnepanelen en kopen we duurzame kantoorartikelen in. Daarnaast werken we graag met duurzame en sociale ondernemers om hun visie of droom te realiseren.

Samenwerken met non-profitorganisaties

Middels onze eigen foundation, de Blue Orange Foundation, dragen we een deel van onze winst af aan goede doelen. Ieder jaar focussen we op een nieuw initiatief, waarbij we speciale aandacht hebben voor kwetsbare groepen.

Waarom kiezen voor Convident?

We streven er niet alleen naar om onze klanten te helpen groeien, maar ook een blijvende, positieve impact te maken op onze samenleving. We geloven dat bedrijven een belangrijke rol kunnen spelen in het creëren van een betere wereld en we zijn trots op onze bijdrage daaraan.

Meer weten of hoe wij het verschil maken en hoe je ons daarbij kan helpen? Neem dan contact met ons op!