Convident ondersteunt bij zeer geslaagd EggRun 2017 event!

Briefing met de vrijwilligers.

Afgelopen zaterdag 8 april 2017 reden er weer allerlei verschillende motoren rond in en rondom Roden. Een motortreffen om aansluitend opgedost met meegebrachte paasartikelen naar een instelling in de regio te rijden en de artikelen af te geven aan de op locatie betreffende patiënten en bewoners. Een fantastisch doel waaraan Convident zijn bijdrage heeft mogen leveren. Zowel op de dag zelf, als met onze dienstverlening. Zo heeft Convident de website van de EggRun, te vinden via www.eggrunroden.nl, ontwikkelt en in beheer.

Motorrijders verrassen zieke patiënten

Sommige motorrijders waren verkleed als paashaas en er reden zelfs mensen rond in een wortel pak op een motor. Deze bestuurders reden naar een instelling in de regio om aanwezige patiëntjes te verassen. Elke deelnemer had namelijk de taak om 1 of meerdere cadeautjes mee te nemen voor deze zieke kinderen. Er waren allerlei verschillende cadeautjes aanwezig, van knuffels tot paaseitjes!

Enkele sfeer impressies:

 

Heel Roden lag voor even plat

Motoren onderweg voor het defilé.

Alle deelnemende motorrijders hadden zich verzameld op en rond de Brink in het centrum van Roden. Deze plaats was vanaf 10.30 uur helemaal afgezet voor het overige verkeer zodat alle motorrijders veilig konden ontmoeten en natuurlijk rijden. Nadat alle deelnemende motorrijders zich verzameld hadden op de Brink kon het feest beginnen!

Rond 13.00 uur werden de motoren gestart en werd het evenement begonnen met een defilé door en om het dorp. Het defilé duurde ongeveer tot 14.00, er werd in een vlug tempo gereden! Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen zorgde stichting evenementen begeleiding ervoor dat de motorrijders veilig over de straten konden rijden.

 

Het is erg mooi om te zien dat dit jaar weer honderden mensen meededen aan de EggRun. Ook Convident steunt deze patiënten, zowel op de dag zelf als met onze diensten voor de EggRun. We zijn daarom erg blij dat het evenement wederom erg succesvol verlopen is. Er zijn weer honderden zieke kinderen blij gemaakt met allerlei verschillende cadeautjes, en daar is ook Convident erg blij mee!